Przez cały czas zastanawialem sie kiedy sie skonczy ale ze jestem masochista i nie lubie wylaczac filmow przed koncem to zmusilem sie do obejrzenia Film jest straszny Nudna fabula nic sie nie dzieje a podchody glownej bohaterki byly dla mnie malo zajmujace Po prostu nie trafil w moj gust Nie mowie ze jest zly bo fani pewnie mnie zlinczuja ale trzeba go poczuc Ja w tym wypadku 100 razy wole hollywodzkie produkcje - choc tez nie wszystkie
zgadzam sie mnie tez znudzil ten film, lubie jak cos się dzieje...jest akcja, napiecie! a tu niewiele sie dzieje. A poczucie humoru w tym filmie jakos mnie nie rozbawiło.
A jak juz ogladac filmy z ta aktorką Audrey, czy jak jej tam? to polecam..kocha nie kocha. I jest to chyba najlepszy film z jej udzialem!
u mnie 5/10
nie zgodzę się!
po pierwsze nie rozumiem stwierdzenia, że ten film jest nudny bo nic się w nim nie dzieje. jak to?? przecież tu jest chyba z pięć czy sześć równoległych wątków! jasne, że nie ma super efektów specjalnych, nie ma gagów i dialogów rozbawiających do rozpuku ale dowcip sytuacyjny jest moim zdaniem na najwyższym poziomie. może problem polega na przyzwyczajeniu do hollywoodzkich superprodukcji? ale proponuję aby obejrzeć ten film jeszcze raz, za kilka lat a przez ten czas może trochę Benigni'ego...
Utrzymując ton prowokacji również uważam film za arcy :
1. nudny,
2. nie śmieszny,
3. bezfabułowy (?),
4. kiepsko zagrany,
5. dołujący,
6. nie baśniowy,
7. schematyczny,
8. z męcząca muzyką,
7. itd.
czyli, bezsensowny.
Ps.
Dlatego oczywiście dałem mu oczywiście 10/10 i dodałem do ulubionych. A, że jesteś masochistą,to wprost wynika z tego, że zakładasz takie tematy.