Ale propaganda, no ja pierdziele. Ameryka dobra, Iran zly, nawet nie chce mi sie myslec jak mocno skorumpowane jest gowniane hollywood. Dla nie wtajemniczonych Iran jest i bedzie kolejnym celem zydowskich terrorystow bo nie ma banku centralnego rotschildow, Jedyne kraje ktore im zostaly do rozjeb... to wlasnie Iran, Korea Polnocna i Syria. Brzmi znajomo?!?!Niedawno byl to takze Afganistan, Irak czy Libia ale jak wiadomo tam juz ameryka wprowadzila swoja "demokracje" i utworzyla banki rotschildow zadluzajac kolejne kraje. Ten film mi przypomina materialy goebbelsa puszczane mlodziezy przed i w trakcie drugiej wojny swiatowej...Hollywood to juz nic innego jak żydowskie narzedzie do prania mózgów
Aż ciężko się z Tobą nie zgodzić. Niestety. Banksterki chyba jeszcze nie ma na swoim terenie Wenezuela. Tylko ją aktualnie zostawiają w spokoju aby mogła zdechnąć pod socjalistycznymi rządami. W niej akurat na ten moment nie muszą robić nic i za jakiś czas ten kraj i tak się rozpadnie. A wtedy będzie można z dobrego serca zaproponować pomoc.