PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628311}
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 37064
5,3 18 krytyków
American Assassin
powrót do forum filmu American Assassin

Ale propaganda, no ja pierdziele. Ameryka dobra, Iran zly, nawet nie chce mi sie myslec jak mocno skorumpowane jest gowniane hollywood. Dla nie wtajemniczonych Iran jest i bedzie kolejnym celem zydowskich terrorystow bo nie ma banku centralnego rotschildow, Jedyne kraje ktore im zostaly do rozjeb... to wlasnie Iran, Korea Polnocna i Syria. Brzmi znajomo?!?!Niedawno byl to takze Afganistan, Irak czy Libia ale jak wiadomo tam juz ameryka wprowadzila swoja "demokracje" i utworzyla banki rotschildow zadluzajac kolejne kraje. Ten film mi przypomina materialy goebbelsa puszczane mlodziezy przed i w trakcie drugiej wojny swiatowej...Hollywood to juz nic innego jak żydowskie narzedzie do prania mózgów

ocenił(a) film na 3
Tedi28

Aż ciężko się z Tobą nie zgodzić. Niestety. Banksterki chyba jeszcze nie ma na swoim terenie Wenezuela. Tylko ją aktualnie zostawiają w spokoju aby mogła zdechnąć pod socjalistycznymi rządami. W niej akurat na ten moment nie muszą robić nic i za jakiś czas ten kraj i tak się rozpadnie. A wtedy będzie można z dobrego serca zaproponować pomoc.