Spójrzcie na samochód za Duchem.
https://68.media.tumblr.com/f3b4011e4197235a7f1978cde2215862/tumblr_ov3s96raJQ1s fe2cco3_1280.jpg
Dziwne na tym zdjeciu wyglada jak on , a w wywiadzie powiedzial ze nie byl w polsce:
Taylor Kitsch: "Niestety, muszę cię rozczarować, bo to nie ja w niej zagrałem, tylko mój dubler. Nie dane mi było dotrzeć do stolicy Polski, kręciłem jedynie w Rzymie i Londynie."
Widziałam wcześniej zdjęcia z planu, gdzie był razem z innymi aktorami podczas zdjęć do sceny w Warszawie, więc nie wiem, jakim cudem miałby to być dubler. Poza tym nie kręcono ani jednej sceny w prawdziwej Warszawie,tylko w Birmingham, więc nic dziwnego, że do nas nie dotarł,przynajmniej w związku z American Assassin. Bo niby po co? Chyba osoba,która przeprowadzała z nim wywiad czegoś nie zrozumiała, albo Taylor robił sobie jaja (co zdarza mu się często).
Hmm, moze ten dubler tak podobnie wyglada albo moze on nie wie ze warszawa w europie i ze w niej byl ;)
Krótka, kilkuminutowa scena faktycznie rozgrywa się w Warszawie. Ale zdjęcia były kręcone we Włoszech. Więc to pewnie Rzym udaje Warszawę :-)
Dałeś arcydzieło temu badziewiu? Sorry, ale jesteś nienormalny.
Co jest absurdem w tym filmie tak debilnym, że nawet najbardziej kretyński kino akcji ma więcej sensu?
- W centrum Warszawy, w żuku, handlują Ruskie bronią nuklearną
-Bombę atomową da się zrobić w dwa tygodnie
- Po eksplozji bomby atomowej w pobliżu lądu w zasadzie nic się nie dzieje
- Terroryści są brzydcy a wszyscy którzy stoją za amerykanami piękni i młodzi.
-Siły specjalne w zasadzie niczym się nie przejmują, chodzą jak kukiełki
- W pobliżu Włoch pływa sobie cała eskadra amerykańskich niszczycieli - sobie popłynęli na fajki
-Amerykanie zawsze przetrwają i zawsze mają rację, oczywiście uratują też cały świat
-CGI statków i helikopterów to szczyt tandety - nie róbcie tego więcej
Ruskie w centrum Warszawy handlują bronią nuklearną z Żuka, (FSC ŻUK)?
Muszę to zobaczyć. Będzie nauka dla żuka :D