American Pie: Bractwo Beta

American Pie Presents Beta House
2007
6,3 65 tys. ocen
6,3 10 1 64986
3,4 5 krytyków
American Pie: Bractwo Beta
powrót do forum filmu American Pie: Bractwo Beta

Witam!
Co sądzicie o Dwight Stifler'sie?
Moim zdaniem, w żadnym wypadku nie upodabnia się on do Stev'a, albo jego młodszego brata Matt'a.
Matt i Stev byli zajebiści* do siebie podobni. Mimo tego mieli wyrobiony charakter, czego nie widzę u Dwight'a. Brakuje mi tekstów: "Co jest frajerze!?", "Oho Zasraniec!" i wiele innych.

alex_54

ci nowi Dwight i matt sa nawet spoko ale do pięt nie dorastaja do steva stiflera :) w zadnej komedi nie usmielem sie tyle co przy tekstach steva :)

alex_54

Dwight a Steve jak dlamne roznia sie pod wieloma wzgledami

Dwight luzak

steve cwaniak,duzo mowi malo robi

obdydwaj smieszni steve lepsze teksy ale mnie jego postac denerwowala.

alex_54

Dwight o wieeeele ładniejszy i mniej wkurzający.

alex_54

A w której części grał ten koleś zakochany w matce Stifler'a ?

ocenił(a) film na 7
Fortibuss

On grał w 3 pierwszych cześciach American Pie...

ocenił(a) film na 7
alex_54

Steve był najlepszy :) jego teksty wymiatały :D

alex_54

Spośród całego młodego pokolenia rodziny Stiflerów i pomijając tutaj Erica który mając to wspaniałe nazwisko był prawiczkiem do 18 czy 19 roku życia to właśnie Dwight jest "najspokojniejszy". Nie samym chlaniem Stiflerowie żyją ;) Od samego początku idolem wielu młodych był steve którego najlepiej poznaliśmy bo pojawił się we wszystkich 3 częściach "pierwszego" American Pie... Jego brat z kolei od najmłodszych lat (AP 2) brał przykład ze Steve'a wiec był do niego bardzo podobny nawet z charakteru...

ocenił(a) film na 8
alex_54

Oprócz Erica każdy Stifler jest spoko , ale jakby wybierać tylko jednego to Steve:D

ocenił(a) film na 7
gandalf18_2

wiadomo ze nie jest taki jak wielki Stiffmeister :D z pierwszych trzech cześci ale na tle Matta z Bad Camp jest niezły zaczyna go coraz bardziej lubić :)i myśle że świetnie nadaje się na zastępce Steva w kolejnych częściach Które moze wyjdą :]

alex_54

Ja najbardziej lubią Dwighta moim zdaniem jest lepszy od Steva bo tak nie kozaczy jak on .Ale wszyscy Stiflerzy są super tylko Erik jakiś taki dziwny .:)

ocenił(a) film na 6
mn4don

A ja myslalem ze steve sie zmienil po 3 czesci a tu zostal producentem jakis filmow ero a jego brata chyba juz raczej nie bedzie bo on sie calkowicie zmienil wiec nie wiem jakby go mogli przedstawic

alex_54

Erik- Taki jakis nie stiflerowaty
Dwight- Za bardzo Stiflerowaty
Matt- Brat Steva i byly Stifler bo on sie dla jakies laski poddal
Steve- Najbardziej Stiflerowaty i brat Matta

alex_54

Steve Stifler to był mega gośc, miał tak dobre teksty, że głowa boli do tego jeszcze mimika wymiatała. Rzadko można spotkać gdzieś bardziej durnowaty wyraz twarzy :P ,uważam że Steve Stifler w 3 części był jedyną postacią która stanęła na wysokości zadania. Reszta na czele z Jimem Levenstein to była pomyłka.

ocenił(a) film na 6
mistyman

eehheheheh mihcim1 fajnie to przedstawiles ;p nie moge sie doczekac premiery tego filmu heh pozdro :)

ocenił(a) film na 6
bartek50cent

kurde pomylily mi sie fora mialem na mysli american pie 7 ;p

bartek50cent

ja też sie już nie mogę doczekać American Pie 7.

alex_54

steve stifler miał to do siebie że jak na niego popatrzyles to sie juz smiałes. Dwight nie umiał tak grać

spons92

Ale Dwight też jest fajny :PPP Ogólnie wszyscy są fajni tylko Erik taki jakieś dziwny :P

użytkownik usunięty
mn4don

Zdecydowanie Steve najlepszy.
Dwight i Matt nie są źli, ale do Steve'a im dużo brakuje.

Steve jest za****sty ale ja wole Dwighta :P

alex_54

Czy Dwight to brat Steva i Matta ? Bo nigdy o nim nie wspominali a on o nich i jest na pewno młodszy od steva a czy od matta to nie wiem.
Dwight jest przystojniejszy ma większe parcie na panienki nie rzuca się do każdego i jest na luzie i pokręcony i go lubią.
Steve nie zbyt lubiany mimo tego bekowy ale to on jest legenda i jego imprezy
Matt to tania podróbka Stev'a na dodatek sprzedał się dla jakiejś muzykantki.
Erik dobrze że to nie ich brat na dodatek to ciota i wgl po co on jest w tym filmie jest tylko także tanią podróbką Jima Levinsteina i psuję nazwisko Stifler. Ale za to ma cool ojca ale Pan Levinstein był nie pokonany ; ]

Lecho1523

Dwaight to kuzyn Steva a Eric to kuzyn Dwighta:)

Steve nalepszy i najbradziej stiflerowaty. Matt tez swietnie zagral ale Dwight najmniej mi przypadl do gustu. Taki nie stiflerowaty choc panienki wyrywal ale Dwight troche taki nudziarz. Steve najlepszy najsmieszniejszy.