Witam!
Co sądzicie o Dwight Stifler'sie?
Moim zdaniem, w żadnym wypadku nie upodabnia się on do Stev'a, albo jego młodszego brata Matt'a.
Matt i Stev byli zajebiści* do siebie podobni. Mimo tego mieli wyrobiony charakter, czego nie widzę u Dwight'a. Brakuje mi tekstów: "Co jest frajerze!?", "Oho Zasraniec!" i wiele innych.
ci nowi Dwight i matt sa nawet spoko ale do pięt nie dorastaja do steva stiflera :) w zadnej komedi nie usmielem sie tyle co przy tekstach steva :)
Dwight a Steve jak dlamne roznia sie pod wieloma wzgledami
Dwight luzak
steve cwaniak,duzo mowi malo robi
obdydwaj smieszni steve lepsze teksy ale mnie jego postac denerwowala.
Spośród całego młodego pokolenia rodziny Stiflerów i pomijając tutaj Erica który mając to wspaniałe nazwisko był prawiczkiem do 18 czy 19 roku życia to właśnie Dwight jest "najspokojniejszy". Nie samym chlaniem Stiflerowie żyją ;) Od samego początku idolem wielu młodych był steve którego najlepiej poznaliśmy bo pojawił się we wszystkich 3 częściach "pierwszego" American Pie... Jego brat z kolei od najmłodszych lat (AP 2) brał przykład ze Steve'a wiec był do niego bardzo podobny nawet z charakteru...
Oprócz Erica każdy Stifler jest spoko , ale jakby wybierać tylko jednego to Steve:D
wiadomo ze nie jest taki jak wielki Stiffmeister :D z pierwszych trzech cześci ale na tle Matta z Bad Camp jest niezły zaczyna go coraz bardziej lubić :)i myśle że świetnie nadaje się na zastępce Steva w kolejnych częściach Które moze wyjdą :]
Ja najbardziej lubią Dwighta moim zdaniem jest lepszy od Steva bo tak nie kozaczy jak on .Ale wszyscy Stiflerzy są super tylko Erik jakiś taki dziwny .:)
A ja myslalem ze steve sie zmienil po 3 czesci a tu zostal producentem jakis filmow ero a jego brata chyba juz raczej nie bedzie bo on sie calkowicie zmienil wiec nie wiem jakby go mogli przedstawic
Erik- Taki jakis nie stiflerowaty
Dwight- Za bardzo Stiflerowaty
Matt- Brat Steva i byly Stifler bo on sie dla jakies laski poddal
Steve- Najbardziej Stiflerowaty i brat Matta
Steve Stifler to był mega gośc, miał tak dobre teksty, że głowa boli do tego jeszcze mimika wymiatała. Rzadko można spotkać gdzieś bardziej durnowaty wyraz twarzy :P ,uważam że Steve Stifler w 3 części był jedyną postacią która stanęła na wysokości zadania. Reszta na czele z Jimem Levenstein to była pomyłka.
eehheheheh mihcim1 fajnie to przedstawiles ;p nie moge sie doczekac premiery tego filmu heh pozdro :)
steve stifler miał to do siebie że jak na niego popatrzyles to sie juz smiałes. Dwight nie umiał tak grać
Zdecydowanie Steve najlepszy.
Dwight i Matt nie są źli, ale do Steve'a im dużo brakuje.
Czy Dwight to brat Steva i Matta ? Bo nigdy o nim nie wspominali a on o nich i jest na pewno młodszy od steva a czy od matta to nie wiem.
Dwight jest przystojniejszy ma większe parcie na panienki nie rzuca się do każdego i jest na luzie i pokręcony i go lubią.
Steve nie zbyt lubiany mimo tego bekowy ale to on jest legenda i jego imprezy
Matt to tania podróbka Stev'a na dodatek sprzedał się dla jakiejś muzykantki.
Erik dobrze że to nie ich brat na dodatek to ciota i wgl po co on jest w tym filmie jest tylko także tanią podróbką Jima Levinsteina i psuję nazwisko Stifler. Ale za to ma cool ojca ale Pan Levinstein był nie pokonany ; ]