American Pie: Bractwo Beta

American Pie Presents Beta House
2007
6,3 65 tys. ocen
6,3 10 1 64986
3,4 5 krytyków
American Pie: Bractwo Beta
powrót do forum filmu American Pie: Bractwo Beta

WIELKIE DNO!

ocenił(a) film na 1

Cała fabuła opiera się na seksie. Film jest taki płytki, że wszystko co bohaterowie w nim robią, prędzej czy później sprowadza na temat seksu.
Ani razu się nawet nie uśmiechnęłam, mimo że to "komedia".
Mam nadzieję, że więcej takich nieporozumień nie powstanie.

aaaaa

Zgadzam się z tobą najgorsza część ze wszystkich według mnie najlepsze były tylko 4 części a pozostałe to sam seks i nic więcej

ocenił(a) film na 8
nata_12

jak dla mnie fajny film na nudny wieczór i tyle :) nie arcydzieło ale też nie gniot :)

aaaaa

American Pie 1,2,3 to było zajebiste.
American Pie 4 nawet fajne.
American Pie 5 słabe.
American Pie 6 totalne dno.

aaaaa

przecież o to w tym chodzi. głównym celem tego filmu jest własnie seks! więc nie wiem czego się spodziewałeś? jeśli wiesz o będzie głównym tematem to nie ogladaj i tego i z głowy. idz oglądać komedie romantyczne ale filmy z przesłaniem.

puma

w 100% zgadzam się z Pumą.

American Pie opiera swoją fabułę własnie na seksie, goliźnie i masturbacji.
jeśli wiesz, że AP opiera się właśnie na tym, a kompletnie Ci to nie leży, nie oglądaj!
proste.

Vivica

hehe mastirbacji :P pzdr.

ocenił(a) film na 6
aaaaa

To po coś ty to oglądała?! co nie wiesz że każda cz. american pie na tym sie opiera?! -no bez kitu... jak można tego nie wiedzieć ... to nie jest film dla szukających-"głębszych uczuć"-czy jak to tam nazywacie ...
A następna cz. mam nadzieje że już niedługo:D
Pozdro dla fanów A.P.:D

ocenił(a) film na 2
KITARZYNA

Ja obejrzałem ten film bo myślałem że będzie chociaż zbliżony do 1 części, która na prawdę była smiechotwórcza, a tym czasem to całkowicie inny film. Tam wszystko było ze sobą jakieś takie spojone, było mniej zabawnych sytuacji ale nadrabiały one poziomem. A w Beta House chcieli chyba po brzegi wypełnić jakimiś debilnymi akcjami no i wyszło z tego co wyszło czyt. jedna wielka kupa, która brzydzi a nie śmieszy. I oczywiście to jest tylko moje prywatne zdanie:)

ocenił(a) film na 3
wichor1

Mam nadzieję że nie będzie kolejnej części.