Kompletnie nie rozumiem dlaczego taki film ma tak wysoka ocena?? porównując go do części pierwszej to jest mniej niż zero (szkoda ze nie można takiej oceny wystawić). Film jest stworzony dla tępych amerykanów którzy masturbują sie na widok kobiet w strojach kąpielowych.
Popieram. Totalne dno do czesci wczesniejszych. To film o cyckach - przepraszam plec piekna...
I ja również popieram. "Naga Mila" JUŻ zmieniła styl, wyznaczyła kierunek w jaki zaczęła podążać ta, bądź co bądź, kultowa seria (ale co następna część, to coraz głupsza). A "Beta house" to już tylko potwierdzenie tego. Film-nieporozumienie.
No wreszcie ktoś mądrze napisał. Powiem tak: cz.I dałem 9/10; II - 8/10; III - 7/10. Czwartej i piątej 2/10 (!) a szóstej 3/10.
Także już po samych notach, jak widzisz, w 100% popieram Twoje zdanie.
Niestety ale wydaje mi się, że młodzież (dzieci) polska dąży ku wzorom amerykańskim. Stąd też filmy dla przeciętnego nastolatka z USA (czytaj: debila, który nie wie na jakim kontynencie leży np. Rmunia) coraz bardziej przyswajane są przez rodzimych idiotów.
No bo niestety ale wzajemne obżygiwanie (?) się na imprezie może śmieszyć jedynie kretyna. A nawiasem mówiąc - niech jeden reżyser z drugim przyjadą do nas i zobaczą jak wygląda alkoholowa impreza i jak wyglądają "mistrzowie picia". Koleś, który takiego maczo grał w tym filmie bardziej (wizualnie) przypominał mi bohatera jednego z seriali wenezuelskich. No i jeszcze grał na fortepianie...
Tak, film dla debili...
Coż nie powiem bo trylogia American Pie była zabawna zwłaszcza Wesele, no ale ile razy można w kółko ciągnąć to samo. Ciągle bazować na tym samym pomyśle. Jest taki schemat:
szkoła średnia -> sex -> college -> sex -> itd.
I tak przez kolejne osiem części wszystko kręci się wookół seksu i postaci któregoś Steflera. To już robi się nudne.
I dobrze jak sie nie podoba to nie ogladać lepiej dobranocke obejrzyjcie a może rodzice wam nie pozwaklają takich filmów ogladać ??? I powiem CH.. WAM W DUPE. Z części na część american pie jest coraz lepszy. Od 4 częsci pokazuje swoje prawdziew oblicze a pierwsze trzy cześci są tak zmulone jak ch.. hahahahahah
Ooo, widzę tu wypowiedź bardzo dorosłego człowieka. A lekcje małolacie odrobiłeś?