PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345491}

American Pie: Naga mila

American Pie Presents The Naked Mile
2006
6,1 64 tys. ocen
6,1 10 1 64494
3,5 13 krytyków
American Pie: Naga mila
powrót do forum filmu American Pie: Naga mila

Film jest ok, lekki, z durnymi zartami, ale oglada sie fajnie. Rownie dobrze moglaby to byc niezalezna produkcja, a nie kolejna czesc kultowego wsrod mlodziezy American Pie. Swoja droga, podobal mi sie bardziej, niz czesc 4. Ogolnie na plus.

ocenił(a) film na 8
Iranek

Mnie się film bardzo podobał. Niestety nie oglądałam zbyt wielu części - pewnie dlatego tak mi przypadł do gustu, bo nie mam porówniania :P Moim zdaniem to śmieszny, ciekawy, fajny film.
Moja ocena: 8/10

ocenił(a) film na 4
Iranek

Film totalnie mnie rozczarował..Myślałam, że będzie on tak samo zwałowy jak wczesniejsze częśi...Ale niee....Jak dla mnie to zwykłe naciąganie..

ocenił(a) film na 7
Iranek

Myślałem że 5 częśc będzie lepsza od 4 ale jedank nie. Ogromne rozczarowanie. Moim zadaniem najlepsza częsc do 4. Jakoś najbardziej mi sie podobała.

Iranek

heh fajne sa te film wlasnie durnowate ale ok:P 10:P

Iranek

Ehh kolejny nędzny film z cyklu American Pie . Ta seria najlepsze lata ma już za sobą a mówię tu o części od 1 do 3. Szkoda gadać , po prostu żenada. Cały film kręci się wokół picia i sex'u. Połączenie dobre ale żadnych nadzwyczajnych akcji nie było. Tak samo jest z następną częścią ale to już nie ten dział.

Iranek

A mnie sie tam wszystkie czesci podobają, ale te dwie ostatnie(Naga mila i Beta House) sa najlepsze, nie podobaly mi sie te wczesniejsze z tym porabanym Stiflerem, ktory jadal kupy (Wesele), Teraz nowi aktorzy i cala prawda o kampusach :]