Film jest ok, lekki, z durnymi zartami, ale oglada sie fajnie. Rownie dobrze moglaby to byc niezalezna produkcja, a nie kolejna czesc kultowego wsrod mlodziezy American Pie. Swoja droga, podobal mi sie bardziej, niz czesc 4. Ogolnie na plus.
Mnie się film bardzo podobał. Niestety nie oglądałam zbyt wielu części - pewnie dlatego tak mi przypadł do gustu, bo nie mam porówniania :P Moim zdaniem to śmieszny, ciekawy, fajny film.
Moja ocena: 8/10
Film totalnie mnie rozczarował..Myślałam, że będzie on tak samo zwałowy jak wczesniejsze częśi...Ale niee....Jak dla mnie to zwykłe naciąganie..
Myślałem że 5 częśc będzie lepsza od 4 ale jedank nie. Ogromne rozczarowanie. Moim zadaniem najlepsza częsc do 4. Jakoś najbardziej mi sie podobała.
Ehh kolejny nędzny film z cyklu American Pie . Ta seria najlepsze lata ma już za sobą a mówię tu o części od 1 do 3. Szkoda gadać , po prostu żenada. Cały film kręci się wokół picia i sex'u. Połączenie dobre ale żadnych nadzwyczajnych akcji nie było. Tak samo jest z następną częścią ale to już nie ten dział.