Zwykły film dla idiotów i debili. Poziom studiów w tym filmie niewiele odbiega od poziomu nauczania w mojej Zerówce. Postacie w filmie to sami idioci z intelektem porównywalnym ze szczurami. Brak jakiejkolwiek fabuły poza ćupćaniem się i robieniem z siebie idiotów i pajaców. Film nakręcony przez pajaców, w którym zagrali pajace i jest adresowany dla pajaców. A potem się dziwić że mamy tzw. galerianki, młodociane prostytutki, papierosy, alkohol i narkotyki w szkołach. Należy nie zapominać że w rolę Victorii "Vicky" Lathum wcieliła się Tara Reid czyli naczelna prostytutka światowego kina dla idiotów -nastolatków. Nie wiem czy Amerykanie na co dzień są takimi przygłupami na serio czy tylko takich przygłupów z siebie robią. Jedno jest pewne. Gustowanie w czymś takim to przejaw totalnego kretynizmu.
Wyluzuj. Tak się spinasz, że Ci żyłka pęknie. :D
Do tego filmu trzeba podchodzić z dystansem, byłem sceptycznie nastawiony, ale obejrzałem go i jest średni, o taki do obejrzenia. Ale bez przesady, żeby tak na niego najeżdżać. :P Ten film z założenia miał być głupkowaty.