PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153264}

American Pie: Wakacje

American Pie Presents Band Camp
2005
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 74294
4,5 10 krytyków
American Pie: Wakacje
powrót do forum filmu American Pie: Wakacje

Ten film uznaję za bardzo udany eksperyment twórców American Pie. Brak w nim ten całej genitalnej otoczki, jaka cechuje pozostałe serie, a te żarty, które od czasu do czasu się pojawiają, są rzeczywiście śmieszne. Najważniejsze jednak, że zamiast komedii twórcy skupili się na romansie, który swoją drogą również wyszedł świetnie, jak dla mnie. Całość okraszona niezłą grą aktorską.
Osobiście daję American Pie: Band Camp ocenę 9/10, ale film włączam do swoich ulubionych. Bo mimo, że idealny z całą pewnością nie jest, ogląda się go naprawdę dobrze i jest jedyny w swoim rodzaju.

rezo_us

Zgadzam się, jest to jedyna część, która mi się podoba :)

rezo_us

no ja jakoś go w twoich ulubionych nie widziałem, może jestem ślepy od tej kaczki albo .... hej! zaraz, zaraz przeciez ty nie umiesz wsatwiać ani filmów ani ludzi kina ani awatarów. Ooooooo.... zapomniałem....

ocenił(a) film na 1
Lord_RABRAK

Albo masz niskie wymagania,albo nie wiem.Mi tam się niepodobał.Nuda,nuda,nuda.Oglądałem wprawdzie z napisami ale główny bohater nierobił nic poza pokazywaniem wacka i powtarzania wkółko pewnego słowa na k... .

wojciechcejrowski02

fajny filmik :) ciekawy pod tym względem ze nie ma ciagle seksowania,chociaz to akurat dodawalo humoru fabule.taka opowiastka o mlodszej mlodziezy:))

użytkownik usunięty
rezo_us

Dla mnie jest to najlepsze część ze wszystkich, która wreszcie normalnie się kończy :). 5 i 6 część była najgorsza!