PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153264}

American Pie: Wakacje

American Pie Presents Band Camp
2005
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 74294
4,5 10 krytyków
American Pie: Wakacje
powrót do forum filmu American Pie: Wakacje

Obawiałem się,że z serii American Pie nie można już nic wydusić dobrego ale jednak moje obawy były bezcelowe.Film uważam za świetny i nie wiem dlaczego nie został dopuszczony do kina.Ten film oferuje wiele zabawy i nie odbiega od poprzednich części.Fakt-nie ma starej paczki ale jak na 4 część całej sagi o przygodach zwariowanych nastolatków okazuje się ,że to bardzo fajny filmik.Polecam gorąco

ocenił(a) film na 8
Dawid20

potwierdzam w 100%:) film jest zajebisty no i coż czekamy na nastepną część tej zwariowanej komedii:)

NyGa

ogladalem wczoraj. film jest OK. czasami bardzo smieszne skecze. ale temu glownemu bohaterowi brakuje troche.... klasy, ktora mial Stifler. jest strasznie chamski i przez to malo zabawny miejscami, a wrecz irytujacy.

Stifler nie byl takim chamem, oczywiscie w glowie mial tylko jedno, ale az sie chcialo patrzec jak zagaduje panienki itd... pamietacie ten skecz jak weszli do domu lesbijek w drugiej czesci.

Humor jest OK, ale w porownaniu do poprzednich czesci - jeden poziom nizej.

darekk44

Mniej chamski?No nie wiem:D:A pomysł puszczenia Nadii w internecie?A totalne pojechanie po gejach w klubie?A zachowanie przed weselem wobec Cadence i innych gości(wiem,wiem później wszystko się dobrze skończyło,ale w Band camp jest tak samo;)Ja bym im dał remis i po sprawie:D A co do poprzednich częsci to oczywiście ja też się zgadzam,że jest ciut gorszy a raczej nie gorszy tylko gryzie mnie brak starych wyjadaczy amerykańskiej szarlotki:D:D:D

ocenił(a) film na 8
Dawid20

tam szarlotka tu obój:) Jak dla mnie to Tad Hilgenbrinck(Matt Stiffler) zagrał bardzo dobrze:) nawet jest do starszego "brata" podobny:) Mam nadzieje ze to nie ostatnia cześć American Pie bo naprawde seria tego filmu jest bardzo udana... oby tak dalej:)

NyGa

Czyżby 5 część American pie.....hmmmm:D:D:D

ocenił(a) film na 8
Dawid20

no licze na to:)) hmm..., a masz juz jakies info na ten temat?? jak cos bedziesz wiedzial to daj jakos znajdz tutaj albo na moim blogu:)

ocenił(a) film na 8
NyGa

mialo być znać a nie znajdz:PP taki mały error:P

NyGa

Jak tylko coś znajdę to napisze napewno bo to by byla świetna wiadomoś,że będzie 5 część.Jeśli horrory mogą mieć po 10 części to dlaczego komedie nie?:D P.s.wielkim plusem w tej części są piosenki(bardzo mi się podobają)Jeśli ktoś nie zna tytułów to ja moge podać:]Pozdrawiam

NyGa

NyGeZ zobaczyłem,że potrzebujesz piosenki z band camp.Podaje ją w temacie "Soundtrack do band camp"więc jak najszybciej ściagaj bo spoko piosenka

ocenił(a) film na 8
Dawid20

no dzieki:) a co do panienek tooo tak:) są ładne i bardzo fajnie wkomponowaly sie w film:)

NyGa

Oooo nie można głosować na film przed jego premierą.W niektórych przypadkach to dobrze,ale nie w tym:(Ja bym już chciał mu dać dziesiątaka.No nic będę musiał poczekać do 23 listopada...

ocenił(a) film na 8
Dawid20

ja juz 2 razy probowalem i zonk:P no nic poczekamy... na premiere i na nastepna czesc:P

NyGa

Nie no kocham tego gościa(Tad Hilgenbrinck).Oglądam ten film już poraz któryś i nadal mnie śmieszą jego miny i powiedzonka:D On jest świetny.Wróżę mu świetlaną przyszłość:D:D:D:D

Dawid20

Ej ludziska podawajcie swoją ulubioną akcje w Band camp:D
Moja propozycja to(może nie będę oryginalny,ale...) walenie w obój:D
A Wasze???Co Was najbardziej rozbawiło?

ocenił(a) film na 8
Dawid20

no ja juz tez wiele razy ogladalem ten film:) a ulubiona akcja... hmmm.. no nie powiem bo jest ich wiele:) ale lubie ten moment co elyse mowiac do Jimmego udaje Matta:)) albo to jak Matt siedzi w wannie z obojem na "teges" i mina ojca Jimego jest rozwalajaca jak ten oboj opada, albo jak jeszcze przedtym chce zaczac mowic;D ehh co tu opowiadać no scen tam duzo. A jesli chodzi o sceny nie koniecznie smieszne to od momentu gdy Matt uczy Elyse rzucac pilka do momentu gdy Matt wylacza laptopa i sciemnia ze to byla pielegniareczka :))) hyh... chyba zaraz sobie ogladne once again:)

NyGa

Hmm dziwi mnie mały ruch na tym forum.Przecierz na poprzednich częściach ludziska wypowiadają się częściej.Być może jest to spowodowane tym,że nie było jeszcze premiery(chociaż chyba każdy już ściągnął to z neta:D)albo tym,że ta część jest na VHS.Pożyjemy i
zobaczymy jak będzie się rozwijało forum o Band camp

Dawid20

Filmik jest wypasiony. Stał się moim jednym z wielu ulubionych =). Co ciekawe nie jest on taki śmieszny jak poprzednie części ale strasznie spodobała mi się fabuła. Po za tym aktorka grająca Elyse .... Miodzio ..... =) Tak samo piosenki: Areoplan, Forget It, Vampiric Love. Ogólnie film jest Suuuuper. Polecam wszystkim

ocenił(a) film na 8
ReVelio

Arielle Kabbel(Elyse) :)) nom miodzio i tez dobrze zagrala:)) w ogole bardzo dobrze dobrani zostali glowni aktorzy (Czyt. Tad Hingenbrinck, Arielle Kabbel). Moze by tak nastepna czesc American Pie ze stara ekipą i wlasnie z "Mattem" i "Elyse":) 2 w 1 mmm:))

NyGa

A co myslicie o koleżance Elyse-Chloe?Też jest niezła:)

ocenił(a) film na 8
Dawid20

ahh... tygrysica:))tez ładna, ale osobiscie wole takie "normalniejsze" jak Elyse:) ale te kolczyki o ktorych wspominala to chcial bym zobaczyc:))

NyGa

Rąbnięta ekipa(w pozytywnym tego słowa znaczeniu:D) http://www.crystlelightning.com/imagelib/sitebuilder/misc/show_image.html?linked width=560&linkpath=http://crystle.web.aplus.net/sitebuildercontent/sitebuilderpi ctures/.pond/americanpie4pictures346.jpg.w560h420.jpg&target=tlx_new [www.crystlelightning.co ...]

NyGa

Kurde historia lubi się powtarzać.Tak jak poprzednie części tak tą mogę ogladać w nieskończoność i nadal mnie śmieszy;)Takich filmów powinno być więcej.

ocenił(a) film na 8
Dawid20

zgadzam się z Tobą, a co do tej fotki wyzej to widzialem ja juz:) nie chwalac sie wstawilem fotke Tad'a i juz nie jest bez twarzy;) zrobili by jakies oddzielne genre do filmow tego typu, nie komedia tylko jakos inaczej:) by bylo latwiej szukac:P

NyGa

No i powinni uzupełnić obsadę bo nie ma kilku aktorów(Zrobiłbym to sam,ale jakoś mi nigdy nie akceptują moich dodanych aktorów-ciekawe dlaczego?)

ocenił(a) film na 8
Dawid20

a mi fotke zaakceptowali:P i tez ostatnio dodawalem do jednego filmu obsade i tam mi nie zaakceptowali:P

NyGa

Ehhh nieźle zjechali Band camp na jednym z portali o tematyce filmowej.Ciekawe dlaczego?!No,ale w końcu każdy ma swój gust jednak powinni być bardziej obiektywni:D

ocenił(a) film na 8
Dawid20

wazne ze mi sie podobal, a reszta mnie nie interesi:P

Dawid20

Według mnie najlepsze były 3 pierwsze części, a później już tylko słabiej i słabiej... choć trzeba przyznać, że Eugene Levy (ojciec Jima) zawsze potrafił mnie rozbawić do łez! :)

ocenił(a) film na 10
Sovelias

dla mnie najlepsza była właśnie ta część...Super poczucie humoru np: to z obojem, albo z gazem łzawiącym na występie.

ocenił(a) film na 9
Dawid20

Ta częśc jest najlepsza z całej serii jakoś najbardziej mi sie podobała. Oglądałem go już chyba 6 razy i za każdym razem jest śmieszny. Naprawdę gorąco polecam :)