kto jest fanem Stiflera niech pisze. Przy facecie mialam taki ubaw... Teksty nie ziemskie i wogole....Stifmister rulez!!!
No Stifler RLZ:D:D:D:D Ja to samo się uśmiałam przy nim i to nieźle:D hahahaha:D Gościu po prostu wymiata system:D:D:D:D hahaha pzdr:)
Za każdym razem jak się odzywał mówił coś zabawnego :) Większość słówek zaczynała się chyba na "f..." :D
Najlepsze było jak w pierwszej części nakrył Fincha ze swoją matką i zaraz potem zemdlał.
Moim zdaniem najlepszym cwaniakiem był Matt, brat Stefflera z 4 częsci ale ten z 3 pierwszych tez był dobry heheh:)
Nie nie S.Stiffler wymiatał :P największy kinowy jebaka :P Szkoda ze pozostałe cześći sa bez Seanna William Scotta :D
Nie no Stifler najlepszy z najlepszych!!! Ten film bez niego by był nudny!!
Najlepsze częsci American pie to 1-3 bo następne troche nudne a najgorsza dla mnie to 4! Musze jeszcze American beta house obejrzeć!!pozdro dla fanów!!
Stiffler to bez wątpienia najlepszy najbardziej mi sie podobał w American Pie Wesele jak tanczył w klubie gejowskim lub jak zjadł psie gówno za przeproszeniem hehehehe Stiffler po prostu jest the besciak a jego smiech to mnie po prostu rozbraja hahahahaha:D
Steve wymiata...
Filmy z nim to są po prostu wyjechanie w kosmos...
Np. Stary gdzie moja bryka....
(nie wspominając o American pie...
Zgadzam sie, Stiffler był, jest i bedzie najlepszy( w swoim rodzaju oczywiście xD)
Stiff jest super, również się z wami zgadzam. Oprócz Stiffa to jeszcze super był Oz, ten który śpiewał po to aby poderwać dziewczyne:D świetnie wtedy udawal haha :D ta scena byla dla niego stworzona:P Pozdrawiam FANÓW STIFFLERA :D
Stifler Rulezzzz zajebisty kolo jeden z najlepszych :D hehehhe pozdro dal fanó stiflera
tak?? a ja jestem fanem fincha:D moze sie spotkamy ^^? :p ohhh Stifler's mom!!!!!!!!
pewnie stifler jest kozakiem powaga podobało mi sie w 5 i 6 czesci erik stifler pasuje mu ta rola i smiech za smiechem
pewnie stifler jest kozakiem powaga podobało mi sie w 5 i 6 czesci erik stifler pasuje mu ta rola smiech za smiechem
Seanna William Scotta wyniata w wszystkich filmach jakich grał a największą zwałe mam z końcowych scen w filmie diukowie hazzardu
Seann William Scott to genialny aktor a postać Stiflera w American Pie to jedna z jego koronnych kreacji. Bez niego ten film nie był by już taki zabawny :-)
Pozdrawiam
jedna z lepszych wypowiedzi Stiflera to:
"Holy shit dude I found a dildo! Hhahah big blue rubber dicks for everyone the people demand rubber dicks! Dildo dildo dildo."
a później Jim pyta się "Wherd you get this?"
a Stifler na to "Finchs ass"
końcówka z Finchem rozwala mnie
http://www.youtube.com/watch?v=sX5zj3RFjuQ&feature=feedlik
najlepsze sceny z Stiflerem ( po angielsku)