Smieszne?Wydaje mi sie,ze nie!!!Ludzie wy chyba sie tak egzaltujecie tylko dlatego,ze jest w tym filmie duzy motyw sexualny.Moze jestescie niespelnieni pod tym wzgledem!!!6/10!!
moze znajdz wreszcie dziewczyne i odejdz od komputera zamiast pisać głupoty? :(
Dziewczyny znalesc nie mozna chyba ty preferujesz znajdywanie.Nie rozumiesz idei milosci?
Dziewczyny znalesc nie mozna chyba ze ty preferujesz znajdywanie.Czyzbys nie rozumial idei milosci?
Weź się chłopie nie wymądrzaj i nie pokazuj jaki ty to wielce intelidżent nie jest,bo AP ci nie siadło. Siana se daj.
W porównaniu z jedynką zgadzam się - ten film jedynie jest głupi i ciągnący się niemiłosiernie... Rzadko można się zdrowo pośmiać... Jedynka zdecydowanie lepsza od tego "czegoś"!
Wolf rider i mega tm nie odzywajcie się lepiej w sprawie tego filmu bo się wogóle nie znacie.Film jest po prostu zajebisty a się udzielacie nie potrzebnie.
Tak z ciekawości zapytam, nie można mieć innych/różnych poglądów? Chciałbyś nie móc wyrażać własnego zdania? Chciałbyś, żeby ktoś narzucał Ci to, co masz lubić? Zastanów się...
Można mieć jednakże jeśli wszyscy uważają że film jest doskonały, to po co się taka osoba odzywa?(No właśnie)
Z czego widzę, to zdania są podzielone. Jednym filmem nie dogodzisz każdemu.. Są różne gusta i to, że ktoś myśli inaczej niż Ty nie znaczy, że masz go obrażać.
To jeden z najgorszych filmów jakie widziałem w życiu. Pozbawiony jakiegokolwiek przesłania, nic śmiesznego a do tego oparty wyłącznie na motywach seksualnych. Co w tym śmiesznego że kolesie klepią się po tyłkach ? A już oglądanie po raz tysięczny w historii kina sceny gdzie ktoś myli olejek z klejem (to się w kreskówkach dzieje ciągle od niepamiętnych czasów). Dla mnie to jest żenujące i nie wiem jak tak marny film na poziomie „Maciek co się stało” może mieć tak wysoką ocenę na filmwebie.
Ku*wa. Powiedzieć Ci jak? Ten film oglądają same dzieciaki 10-15lat i powyżej 16 typowe dresy, którym się marzy kariera hip-hopowca. Nie musisz się tu wypowiadać film jest, będzie i pozostanie gównem.
mam 22 lata a film dalej mnie bawi. i wez przestan jechac tu stereotypami. lubie sobie od czasu do czasu obejrzec taka luzna komedie, czy to na poprawienie nastroju, czy ze znajomymi przy alku. lubie tez filmy ambitne, ale ten film nie ma byc ambitny i nie ma miec przeslania; ma poprostu zapewnic widzowi rozrywke. a patrzac na oceny jakie wystawiasz filmom nie wiem czy wgl jest sens z toba dyskutowac. forrest gump 6/10, potter 9/10, litle fokers 10/10 i zmulony 'wszyscy maja sie dobrze' tez na maksa. nie no spoko masz gust. moja ocena za AP 2 9/10 jest moze troche na wyrost, ale z tego gatunku jest wg mnie jedna z lepszych
Film rzeczywiście głupi, może z przesadzonym motywem seksualnym, ale miejscami można się pośmiać. Można obejrzeć tak dla odprężenia, a to że film nie jest ambitny, nie znaczy że nie może się podobać.