malo inteligentny to Ty jestes skoro tak krytykujesz czyjes gusta, to ze ktos lubi sie smiac z takich filmow wcale nie znaczy ze jest malo inteligentny
spadaj stad i zjezdzaj bo zaraz ciebie ktos wyzwie od niedorozwoja pedanciku jeden. jak ci sie nie podoba ta komiedia to twoj bol! nie wiem co tu robisz KRETYNIE SKONCZONY! PS. American Pie 2 --klasyka
To po co oglądałeś? Jak dla mnie film dobry, na poziomie 1. Nie polecam oglądać samemu. Lepiej zebrać paczkę i obejrzeć w jej gronie. 7/10
chyba sam jestes malo inteligentny nudny nadet bufonie! bardzo doba komedia mlodziezowa!
Nie rozumiem ludzi, którzy oglądają tego typy filmy. Przecież one nie są nawet smieszne. Może niektórzy lubią taki humor, ale moim zdaniem szkoda marnowac czas na oglądanie nic nie znaczących filmów,pozbawionych głebszego sensu. kilka takich filmów obejrzałam z ciekawosci, ale nie było warto: żenujące dialogi, beznadziejne sytuacje, karykaturalni bohaterowie, dwoma słowami: nic ciekawego!!!!!!!
Bo to komedia świrusko! Ko-me-dia!
Zrobiona dla zresetowania mózgu i błogiej relaksacji a nie po to by oszołomy narzekały na "brak głębszej treści" Dżizas! No nie mogę!
A mnie siewydaje ze obejrzalas je bo chcialas sie posmiac z koleznakami, troche wyluzowac. Od tego sa takie filmy i dobrze ze sa.