PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31042}
6,7 134 tys. ocen
6,7 10 1 134403
4,6 33 krytyków
American Pie 2
powrót do forum filmu American Pie 2

Nie ma głupszego filmu ,przeznaczony dla mało inteligentnych

ocenił(a) film na 7
returner

malo inteligentny to Ty jestes skoro tak krytykujesz czyjes gusta, to ze ktos lubi sie smiac z takich filmow wcale nie znaczy ze jest malo inteligentny

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
ZeFir3k

spadaj stad i zjezdzaj bo zaraz ciebie ktos wyzwie od niedorozwoja pedanciku jeden. jak ci sie nie podoba ta komiedia to twoj bol! nie wiem co tu robisz KRETYNIE SKONCZONY! PS. American Pie 2 --klasyka

ocenił(a) film na 7
returner

To po co oglądałeś? Jak dla mnie film dobry, na poziomie 1. Nie polecam oglądać samemu. Lepiej zebrać paczkę i obejrzeć w jej gronie. 7/10

ocenił(a) film na 6
returner

chyba sam jestes malo inteligentny nudny nadet bufonie! bardzo doba komedia mlodziezowa!

returner

Adkaaa wyluzuj nie marnuj klawiatury na tego typu ch....glowych :]

Kephir

Nie rozumiem ludzi, którzy oglądają tego typy filmy. Przecież one nie są nawet smieszne. Może niektórzy lubią taki humor, ale moim zdaniem szkoda marnowac czas na oglądanie nic nie znaczących filmów,pozbawionych głebszego sensu. kilka takich filmów obejrzałam z ciekawosci, ale nie było warto: żenujące dialogi, beznadziejne sytuacje, karykaturalni bohaterowie, dwoma słowami: nic ciekawego!!!!!!!

Tuska

Bo to komedia świrusko! Ko-me-dia!
Zrobiona dla zresetowania mózgu i błogiej relaksacji a nie po to by oszołomy narzekały na "brak głębszej treści" Dżizas! No nie mogę!

Kephir

A mnie siewydaje ze obejrzalas je bo chcialas sie posmiac z koleznakami, troche wyluzowac. Od tego sa takie filmy i dobrze ze sa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZeFir3k

wiesz co? ssij

ocenił(a) film na 1
Kephir

najpierw umyj xD