humor jest czerstwy, a sam film kompletnie durny, nie mam pojęcia jak takim czymś można się zachwycać... oczywiście lubię komedie ale nie takie głupie i bezideowe - jak ten film o dorastających amerykańskich zdegenerowanych pajacach pełen idiotycznych gagów których tematem jest ciupcianie... Wiem że pewnie połowa z Was chętnie by mnie spaliła na stosie za moje teorie ale na prawdę nie potrafię się powstrzymać od obrzydzenia jak widzę taką szmirę...
Widocznie taki wlasnie mial byc ten film, nie kazdemu musi sie podobac. Chcesz zobaczyc naprawde durna komedie obejrzyj sobie Scary Movie. Osobiscie tez nie lubie glupich komedii, ale w przypadku American Pie nie robi mi to roznicy.
no widocznie taki masz gust :) albo jesteś ciut za stary na te komedie. Były one chyba robione pod pewień kąt ogółu widowni. Ludzie do tego oceniają różnie, choć patrząc na Twoje oceny to musisz patrzeć jedynie na odczucie jakie spowodował film. Reżyseria za to jest w porządku aktorzy też nie grają najgorszej, więc 1 to troche dziwna ocena jak na sprawiedliwe ocenianie co nie? (złe produkcje to np. Megalodon czy The Nun
on ma racje, kaszana. Dla pewnej widowni ? Racja, tak ogłupia się dzisiejszą młodzież. Strata czasu. Szkoda że naprawde dobre filmy maja zero opinii. Czy wy zwolennicy tej kaszany znacie chociaz jeden film Bergmana czy Herzoga ?
Chłopie, widac po twoich ocenach filmow ze nie lubisz tego typu produkcjii wiec mam tylko jedna rade -> NIE OGLADAJ TAKICH FILMOW I NIEOCENIEJ NIEPOTRZEBNIE (bo zawsze twoją oceną była by jedynka)
Rozumiem że teraz pan Żandarm popisuje się swoją inteligencją. Jakich on wspaniałych reżyserów zna i jakie ambitne filmy ogląda. To jakie filmy oglądasz nie odzwierciedla twojego poziomu intelektualnego koleś. A ten film jest zrobiony żeby śmieszyć. Jak zabierałeś się za oglądanie go to myślałeś pwenie że oglądasz Bergmana II? Błąd. A jeśli chodzi o ogłupianie młodzieży to byłeś w ostatnim czasie na jakiejś lekcji w szkole? Tam to dopiero ogłupiają młodzież...niestety.