Amerykańska zbrodnia

An American Crime
2007
7,4 28 tys. ocen
7,4 10 1 28110
6,9 8 krytyków
Amerykańska zbrodnia
powrót do forum filmu Amerykańska zbrodnia

Czy ogladal ktos girl next door ? czy po obejzeniu tego filmu warto obejzec rowniez ten ? jest w nim cos czego nie pokazano w tamtym filmie ? prosze o odpowiedz

ocenił(a) film na 9
ADR13

Nie oglądałam Girl next door, ale ten polecam jak najbardziej!

ocenił(a) film na 8
ADR13

"Dziewczyna z sąsiedztwa" jest dla mnie o 3 gwiazdki lepszy, jeśli nie obejrzałeś, to sie przygotuj na większą dawke przemocy i okrucieństwa wobec tej dziewczyny:(
nie są tu pokazane sceny wprost, tylko poprostu trzeba sobie dalej dopowiedzieć i zoobrazować co było dalej i co ona musiała przejść ( i za co? pytam się k.......a?)niestety łzy same poleciały jak pod koniec filmu wypowiedziała kilka słów " dlaczego ona mi to zrobiła" nie wiem jak inni co widzieli ten film ale ja byłem wk....ny na cały świat, najgorsze że wydarzenia te miały miejsce na prawde, jest to jeden z moich ulubionych filmów, wiem że nie ma czym tu sie zachwycać, ale Życie pisze najlepsze scenarisze i dlatego uwielbiam filmy na faktach;
polecam w 100% jeśli lubisz takie klimaty:P

stil_filmweb

no wlasnie dziewczyne z sasiedztwa ogladalem , skoro jest lepszy to chyba amerykanska zbrodnie sobie odpuszcze , dzieki

ADR13

A ja polecam, żebyś jednak obejrzał również American Crime, bo tol właśnie on opisuje prawdziwą historię Sylvii ! "Dziewczyna . . ." to film na podstawie książki Ketchuma, nie jest to jednak opowieść oparta na faktach a jedynie nią inspirowana. Na prawdę warto obejrzeć American Crime. Zresztą jeżeli obejrzysz, sam będziesz mogł porownać jak bardzo się róznią ;)

ocenił(a) film na 7
ADR13

Jak najbardziej GND lepsze od American Crime! :)