5,6 52 tys. ocen
5,6 10 1 52381
4,0 6 krytyków
Amerykańskie ciacho
powrót do forum filmu Amerykańskie ciacho

i ma szerokie biodra rozłożyste że aż musi nosić szelki bo spodnie w pasie sie nie trzymają i zjeżdżają styłu z jego szerokiego kobylastego tyłka.Nie jest w moim typie ;) Ciacho powinno mieć zgrabny tyłek, jestem zaskoczona że ten bardzo ważny element urody nie jest tutaj uwzględniony.Powinien być inny aktor.

ocenił(a) film na 3
marcalina

Zbyt płaski tors, zbyt małe sutki... W moim typie też nie jest, ale ciacho z niego jest. Filmu jeszcze nie widziałem. Podczas projekcji będę się przyglądał tyłkowi. ;-)

ocenił(a) film na 5
Klee

może jest przystojny ale nieodpowiedni tyłek dyskwalifikuje go jako odtwórcę takiej roli ;)Nawet w galerii zdjęć fotografie tak są zrobione że nie można dokonać oceny tego najważniejszego elementu urody które ciacho powinno niewątpliwie mieć.Proszę wszystkie osoby mające zamiar obejrzeć ten film o zwrócenie na to uwagi i przyczynienia się do obniżenia oceny z tego powodu o conajmniej 1 punkt ;)

ocenił(a) film na 3
marcalina

Że zdjęć się nie robi od dupy strony, to mnie akurat nie dziwi. Chyba się zafiskowałas. ;-)

ocenił(a) film na 9
Klee

Jak dla mnie to on ma zajebistee ciałoo i tyłek teeż .!! CIACHO z niego megaa ;DD .!! Lepszego aktora nie mogli wybraać.. w koncu on własnie jest najprzystojniejszym z aktorów ;)) Ashton rządzii ;* !