PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464707}

Anakonda 3: Potomstwo

Anaconda III
2008
3,2 4,2 tys. ocen
3,2 10 1 4242
Anakonda 3: Potomstwo
powrót do forum filmu Anakonda 3: Potomstwo

Czy ktoś wie kiedy będzie można zobaczyć ten film. Lubię obydwie poprzednie części Anakondy i chciałbym zobaczyć też tę. Czy to na pewno jest kontynuacja anakondy i czy na pewno się pojawi?? Niech ktoś odpisze...

ocenił(a) film na 4
skalik_94_2

Oj coś ci niewiele osób odpisało na twój post :) Sam nie wiem czy warto ci pisać bo i tak pewnie już wiesz więcej niż ja. Czy to jest kontynuacja anakondy to sam nie wiem, gdyż pierwsza część i druga nie wiele miały ze sobą wspólnego prócz tytułowej anakondy. Ale chyba mogę powiedzieć że jest to kontynuacja, bo najprawdopodobniej znowu grupka ludzi wpadnie gdzieś w dżungli na anakondę i będzie się starało przetrwać. Kiedy wyjdzie to mogę ci tyle powiedzieć że już się pojawiła na zachodzie i to już w czerwcu.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
skalik_94_2

Witam
...jeśli podobały ci się dwie poprzednie części Anacondy ...ta "może" nie spełnić twoich oczekiwań...
Jestem po wczorajszym seansie i wystawiam mu tylko 3/11;
jeśli już porównywać trzecią część z resztą to.......................jest tak naprawdę bez porównania (nie dziwię się, że poszedł od razu na telewizje, jeszcze Hasselhoff--masakra:( , film jak dla mnie nie ma klimatu grozy ani strachu...niczego, a przecież motyw anacondy- świetny do rozwinięcia, pomysłowości itd itp
Tak więc nic straconego:)

skalik_94_2

Wiesz, te Anakondy to chyba w rumunskim zoo atakauja zwiedzajacych.