Jeśli ktoś studiował zoologię...co ja mówię! Jeśli ktoś pamięta przedmurze biologii z pierwszych klas podstawówki pt. "Środowisko" to niech ręka Boska broni się za to badziewie zabierać! A jeśli ktoś dodatkowo ma pojęcie o grafice komputerowej to po ujrzeniu efektów specjalnych w filmie istnieje ryzyko zgonu z powodu gwałtownego wypróżnienia. Efekty te tak się mają do efektów specjalnych jak ma się szkoła do szkoły specjalnej... A "Nieustraszony" David niech wróci do Kita i poświeci diodami na masce...
Cóż więcej dodać? Niskobudżetowy gniot, na oglądaniu którego straciłem trochę cennego czasu.
Film poleciłbym jedynie studentom informatyki, aby zobaczyli jakich animacji nigdy nie powinni robić, nikomu więcej ;D
Film był tak kiepski, że nawet po kilku piwach nie dało się tego oglądać. Ten gniot to jawna kpina z inteligencji widza i kompromitacja ludzi, którzy zgodzili się w tym czymś wystąpić.
Nie wiem jakim trzeba być ignorantem ,by wystawić tej tandecie wyższa notę niż 3/10 ( w chwili, gdy piszę te słowa ,,Anakonda 3...'' ma ocenę 3.6 /10.