PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568}

Anakonda

Anaconda
1997
5,0 52 tys. ocen
5,0 10 1 52482
3,7 26 krytyków
Anakonda
powrót do forum filmu Anakonda

Ehhhh

ocenił(a) film na 4

Gumowy wąż zjadający ludzi .... i Jennifer Lopez biega po pokładzie .... i krzyczy , i znów gumowy
wąż ,... i znów kogoś zjada gumowy wąż ... i Jennifer w wodzie , i znów wąż pełznie :P i tak w koło
:P

ocenił(a) film na 3
StargardX

Bardzo dobre podumowanie tego złego filmidła.

ocenił(a) film na 4
chemas

Dziękuje ale może Ty pomożesz mi dostrzec jakieś walory tego filmu , bo ja ich nie za bardzo dostrzegam :P w jednym filmie ekipa chce nakręcić film o plemieniu z dżungli a w kolejnym z tego typu filmu ekipa szuka czerwonego kwiatka . ale co poza tym ze węże zjadają ludzi .... gdzie tu fabuła ? jakiś kulminacyjny sens tej przygody
Nie trafiony ten pomysł jest dla mnie ale to stary film , obecnie już takie gniotki nie powstają

ocenił(a) film na 3
StargardX

Pwstają powstają, gnioty zawsze będą powstawać, a walorów tego filmu nie pomogę Ci odnaleź, bo ich nie ma. No chyba, że kształty Lopez, też za bardzo nie pokazane :(

ocenił(a) film na 6
StargardX

a moim zdaniem to całkiem niezły film jak na tego typu twory.

ocenił(a) film na 4
xChouchoux

Tak, na pewne lepsze od Morderczych mrówek i Krwiożerczej małpy :P

ocenił(a) film na 6
abc2343

z drugiej strony fajnie czasem pooglądać takie 'horrory' i się pośmiać :D

ocenił(a) film na 3
StargardX

Żeby choć gumowy... Ten wąż był CGI, ale wyglądał jak zrobiony w paintbrushu.

StargardX

wczuwała się w swoją role po prostu ;p

użytkownik usunięty
StargardX

Gra aktorska kitowa,ale jak na film klasy B jest dobry. Przecież trzeba przyznać,że bije na głowę filmy typu mega-pyton czy mega pirania.

ocenił(a) film na 3

Według mnie nie wiele różni się od mega pytonów mega piranii i mega innych pierdół.

ocenił(a) film na 6
chemas

No co wy, ja się uśmiałam i za to daję szóstkę :D Szczerze mówiąc Anakonda bije na głowę większość współczesnych komedii :D Nie rozumiem czemu jest klasyfikowana jako horror.. może to jest najśmieszniejsze :d

ocenił(a) film na 4
monio_93

Najśmieszniejsze jest to ze powstały aż UWAGA 3 kontynuacje tego filmu :P i każda gorsza od poprzedniej :)

ocenił(a) film na 6
StargardX

o tak, racja - magia Anakondy:D

ocenił(a) film na 3
monio_93

Najśmieszniejsze jest to, że w zamyśle twórców miał to być thriller z wężem w roli głównej, a większość ma ubaw z tego filmu.

To nie jest film klasy B.

StargardX

Film jest z 1997 roku, co ty chciałeś?

ocenił(a) film na 4
_FemmeFatale_

Park Jurajski też jest z lat 90 ale tam efekty specjalne powalały :)

StargardX

Skoro wgl komentować film z gatunku za którym się nie przepada? Ja np nie lubię filmów obyczajowych więc ich nie oglądam a jeżeli przez przypadek mi się to zdarzy (bo np siedziałem w salonie i rodzina ogladala) to się Poprostu nie wypowiadam. Przecież ten komentarz jest tak płytki że można by nim szpachlować ścianę... Wyciągam jakiś pierwszy lepszy film i komentuje go w ten sąm sposob np Park Jurajski - o fajnie dinozaury.... O nie dinozaur biega zjada ludzi... O niee dinozaur znowu biega zabija ludzi.

ocenił(a) film na 4
szymonry

Płytki komentarz do płytkiego filmu , tak jak nie muszę komentować filmów które mi się nie podobają tak Ty nie musisz czytać takich komentarzy ,ani na nie odpowiadać, ja sobie ponarzekam , a Ty olej mój komentarz skoro tak Ci zawadza że go zamieściłem, ale nie mniej mam prawo do własnej opinii choc bym nie wiem jak płytka była i tyle, pozdrawiam

StargardX

Jestem świeżo po obejrzeniu tego filmu i Jenifer Lopez nie krzyczała ani nie biegała po pokładzie a przynajmniej ja nie odniosłem takiego wrażenia film jest błahy dosyć przewidywalny ale nie jest płytki

ocenił(a) film na 10
StargardX

Nie wiem który rocznik jesteś ale ja ten film oglądałem jako kilkuletni dzieciak i zrobił na mnie mega wrażenie (wtedy myslałem że serio takie węże istnieją xD)
Generalnie jak na lata 90te film bardzo dobry, klimat też buduje napięcie.