PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10007875}

Ania

2022
7,2 9,9 tys. ocen
7,2 10 1 9938
4,8 6 krytyków
Ania
powrót do forum filmu Ania

P.O.R.A.Ż.K.A.

ocenił(a) film na 1

brak słów. niedługo pośmiertnie dziewczyna zostanie świętą jak Jan Paweł II...
przecież była wielką "gwiazdą". czekam niecierpliwie na beatyfikację.
w polszy ciemnoty nie brakuje więc i do kina pójdą dadzą jeszcze zarobić. potem będzie książka jeszcze haha i mini serial. brak słów.

xCyfer

Taki jesteś hop do przodu a nie wiesz że książka już była. W czym widzisz chłopie problem? Aktorka przeciętna ale była lubiana bo była zwyczajna i nie gwiazdorzyła. Byle miernoty typu vlogerki, kucharki, patocelebryci wydają autobiografię, pokazują w sieci swoje idealnie nudne życie i to Ci nie przeszkadza ale przyczepileś się filmu o Annie. Ja książkę przeczytałam, była ciekawa i chętnie wybiorę się na film. Dziwię się że temat tak Cię zgrzał że aż musiałeś założyć temat...

xCyfer

Wydaje się, że ominął Cię ten czas kiedy Przybylska - czy tego chciała czy nie - była gwiazda. W odniesieniu do niej ten temat, który założyłeś jest w jakiś sposób..niepasujący ;) mimo, że przecież nie napisałes nic obraźliwego.
Nie wiem jaki to będzie film, ale nie sądzę aby film o Przybylskiej był czymś złym, czy niepotrzebnym. Bo nie będzie to film o gwieździe media expert Cleo, tylko o być może najbardziej lubianej polskiej aktorce w ogóle.

xCyfer

Zgadzam się z Tobą . To co wyrabia rodzina Anny Przybylskiej..brak mi słów , albo przychodzą na myśl jedynie niecenzuralne . Anna Przybylska , jak lwica walczyła za życia o zachowanie prywatności .Była piękną , dobrą i zabawną kobietą , absolutnie nie odklejoną od rzeczywistości , lecz nie była wybitną aktorką ani ikoną czy legendą , a niedługo będą jej stawiać pomniki . Jestem zażenowana jej córką , jakie ma osiągnięcia właściwie ? ujmę to tak , że ona cały czas "jedzie" w tym celebryckim światku , na śmierci swojej matki . Bartek Fetysz , ujął to wszystko bardzo trafnie w swoim poście na FB , polecam przeczytać https://www.facebook.com/photo/?fbid=655569792592801&set=a.214473780035740

xCyfer

Kiepska aktorka grająca w kiepskich filmach, no ale była SyMpAtYcZnA i urocza, dlatego ludzie ją polubili. Odbiorcom jej ,,twórczości" to wystarczyło, a w Polsce jest takich osobników dużo, więc film powstał. Tak jak dziwiło mnie np. istnienie filmu o Zenku Martyniuku, to w porównaniu z Przybylską jest on wielką gwiazdą i ikoną...

xCyfer

Kim jestes ze oceniasz piekna i normalna kobiete wolisz kaczke i czarna mafie w kosciele?

xCyfer

Ciemny narod kupi wszystko i kto normalny glosuje na pedovilow i zlodziei co okradaja polske?

xCyfer

Bylismy zgranym narodem to by kto inny rzadzil bylaby w cywilizowanym kraju ks tabletka PO i aborcja na zyczenie bo plod to zarodek a nie dzievko i zadna kobieta nie da sie traktowac jak chodzacy inkubator

ocenił(a) film na 10
xCyfer

Może i zostanie. Za to ty zawsze będziesz nikim