Animatrix

The Animatrix
2003
7,5 27 tys. ocen
7,5 10 1 26674
7,0 12 krytyków
Animatrix
powrót do forum filmu Animatrix

Dla mnie ten film jest beznadziejny, nudny, ponury mmoze tylko z klimatem ale napewno to nie film dla mnie:/Oceniam go 4/10 pozdro.

użytkownik usunięty
public16

buraak, hehe ! ! ! ! ! ! ! !! no ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie , no nie , nawet buraki ;)

a co z odcinkiem w szkole? tam tez nudy? a co z nawiazaniem do 'Procesu' Kafki w tymze? nudy?! ...hipolicie.

ocenił(a) film na 9
public16

Szkoda, dla mnie te historie były niezwykłe. Może ze wzgledu na fakt że zdaza mi sie czasem oglądać anime. Niezwykły świat stworzony w tych kilku filmach, niesie ze sobą smutne przesłanie, niestety tak trafne, jak chodzi o ludzką naturę. Swietna muzyka i całe wykonanie.

public16

ten film to uzupelnienie trylogii matrix, najlepszy odcinek to chyba trzeci jak zaczela sie ta wojna, zajebisty!!!! animatrix wszystko wyjasnia od poczatku, od powstania pierwszej maszyny az do rozwalki ziemi, pozdro

public16

No ludzie, co się czepiacie :/ Napisał, że Animatrix mu się nie spodobał, przyznaje, że może mimo tego ma klimat... Dopiero ucieszylibyście się, jakby napisał że to shit, szajs itp. itd. Zresztą nawet specjalnie mu się nie dziwię, bo nie wszystkie części Animatrixa mi się spodobały...