dzisiaj leci na tvp2 i nie wiem czy sobie ogladnac xD mam od wyboru 2 filmy rowniez szeregowiec ryan ale w tym jest sęk ze szeregowca mam na dvd takze moge ogladnac kiedy chce a tego nie wiec warto?
..ocena (8,17) mówi sama za siebie, filmy powyżej ósemki co najmniej warto a wręcz wypada obejrzeć. A jest to wręcz konieczność jeśli lubisz thrillery.
Ja sie wypowiem:)- naprawde polecam ten film! Jest swietny! Ale czemu warto obejzec ten film, jesli ktos lubi thrillery? Uwazasz, ze "Apartament" to thriller?
Chyba nie tylko ja: produkcja: Kanada , USA gatunek: Dramat , Thriller , Romans
warto... było, właśnie obejrzałem...
sprawdzona fabuła ale z lekkością pokazana, przyjemnie się oglądało mimo że koniec był do przewidzenia... miłość zawsze wygrywa... ta prawdziwa :-)
THRILLER - rodzaj utworu sensacyjnego, powieści, filmu lub serialu telewizyjnego, mającego wywołać u czytelnika bądź widza dreszcz emocji.
Czy się zgadzam ze światem? Oczywiście, że tak.
Nie musisz mi pisac definicji sciagnietej z neta, by udowodnic co to jest thriller. Thrillerem jest "Omen" czy filmu tego typu, ael "Apartament" wg mnie to nie jest i bedzie thriller!
Chyba jednak muszę skoro trujesz mi dupę 50siąty raz i nie dociera do ciebie to, że nie obchodzi mnie i nie obchodziło czy według ciebie to jest thriller czy nie jest thriller, to jest thriller a ty się możesz z tym nie zgadzać, pisać zażalenia do filmwebu albo do reżyserów!