18 maja "Apollo 13" będziw w fokusie na dvd
DVD 9 obraz 2.35:1 Dzwięk 5.1 Angielski oraz Polski lektor + dodatki (komentarze Rona Howarda i jima Lovella)
Dla mnie to najlepsze wydanie DVD, jakie ukazało się na rynku gazetowym.
Aktywne menu (lecą fragmenty filmu, poczym pojawia sie menu główne). Dźwięk DD 5.1 lub DTS! do wyboru. Obraz 16:9, 2.35:1. W dodatkach komentarz reżysera i Jima Lowela. Wersja językowa płyty polska bądź angielska do wyboru. Wersja językowa filmu angielska/ polska. Napisy polskie... i do tego ciekawie wytłoczona płyta DVD...
GRATULUJĘ PROFESJONALNEGO PODEJŚCIA DO TEMATU!
Wlasnie zastanawialm sie w jakiej to gazecie bylo:P Oczywiscie pobieglam do kiosku poniewaz taka okazja moglaby sie nie powtorzyc (poczynajac od ceny,a na jakosci konczac)Pozdrawiam:)
I nie wierzcie w to co wydrukowali na okładce płyty (kartonik) DVD5 żeczywiście jest DVD9 (ponad 8,2GB)
No prawdziwa perełka się trafiła w tych gazetowych wydaniach, oczywiście kupiłem, a jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć to, że za te 10.90 zł mogli wypuścić film w pudełku, a nie tak jak jest, czyli w kopercie.
nie narzekajmy ;) w Focusie zawsze dają ciekawe filmy warte do obejrzenia, a Apollo 13 jest jednym z takich filmów ;) tylko nie wiem czemu nie dają filmu "koszmar z ulicy wiązów" bo pisali że od maja co dwa miesiące będzie płyta z kolejną częścią z tej serii...