7,1 9,3 tys. ocen
7,1 10 1 9309
6,8 5 krytyków
Appleseed
powrót do forum filmu Appleseed

Bardzo fajna fabuła, i mistrzowskie wykonanie animacji - film obowiązkowo polecam wszystkim maniakom animacji a także tym którzy zajmują się grafiką itp. na codzień - aż się oczka święcą :))) bardzo przyjemnie jest obejrzeć coś tak dobrze dopracowanego.

ocenił(a) film na 1
ya_noo_ssh

Hmm, gdzie Ty widzisz tu dopracowaną animację? Grafik nie potrafił stworzyć nawet biegnącej postaci tak, aby wyglądała naturalnie ...

Bazi

Faktycznie animacja jest bardzo kiepska i niedopracowana. Generalnie film bardzo slaby i naiwny. Nie takie anime powinno sie sprowadzac do polskich kin.

użytkownik usunięty
maku_3

Zgadzam się, animacja mierna fabuła spłycona do granic możliwości, muzyka choć dobra to nie powalała na kolana. Przez takifilm możemy bardzo długo czekać na nową anime w polsce...niech następnym razem wybiorą coś naprawde dobrego...

film tylko dla fanow gatunku - tylko i wylaczanie a i ci czesto odejda od ekranu zniesmaczeni

ocenił(a) film na 7
Niput

appleseed mnie mocno rozczarowal.. i o ile do troche dziwnej "kreski" mozna sie przyzwyczaic, to fabula (szczegolnie w drugiej polowie filmu) mocno mi sie niepodobala... wydawala mi sie naciagana...