7,1 9,3 tys. ocen
7,1 10 1 9309
6,8 5 krytyków
Appleseed
powrót do forum filmu Appleseed

Też bym chciał go zobaczyć więc proszę powiedzcie gdzie go można dostać. Dzięki.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

2005-10-07 Premiera w Polsce...

I dodam że zwzg na efekty specjalne" WARTO zobaczyc ten film w kinie :-)

ocenił(a) film na 10

Dawanie linków do torrentowskich stron to troche głupie z twojej strony...Nic sie nie moze równać z obejzenim filmu na wielkim ekranie:p Zapraszam do kina, a torrentowskie "dziadostwa" zostawcie dla biedzniejszej częsci Polski:p

ocenił(a) film na 7
kaneda1_2

kaneda1@... (http://www.filmweb.pl/User?id =203496) jestes zalosnym biedakiem... !!

Jak ktos ma kase to sobei sprawia projektor odpowiednie naglosnienie i sam badz z innymi osobami oglada, ale jeszcze do tego nei dorosles i zatrzymales sie na kinie, popcornie, komentowaniu scen i darciu mordy przy ogladaniu filmu

ocenił(a) film na 9
McSpawn

Mam podobne zdanie co DENIS.
Jeśli go jeszcze nie oglądałeś, a lubisz "te klimaty" to jest to film, na który warto pójść do kina.

ocenił(a) film na 9
McSpawn

Mam podobne zdanie co DENIS.
Jeśli go jeszcze nie oglądałeś, a lubisz "te klimaty" to jest to film, na który warto pójść do kina.

Mehtron

Ja filmik ogladalem jzu jakis czas temu i szczeze nie trafil do mnie - ale coz moze nie ten rodzaj sztuki i tyle (od polowy jakso mnie zaczelo nudzic)

McSpawn

Ja już co najmniej od pół roku mam na dvd. CO do filmu to rewelacja, żałuję że nie obejżałem w kinie. Prawdę mówiąc duzo bardziej podobał mi się o Finala, który jest lepszy graficznie, szczególnie jeśli chodzi o postacie ludzi (w Appleseedie są jakies takie woskowe). Ale akcja jest rewelacyjna.