7,3 8,9 tys. ocen
7,3 10 1 8884
7,8 4 krytyków
Arlington Road
powrót do forum filmu Arlington Road

Slyszalam kiedys o tym filmie, ale chyba jedynie tytul ;), teraz zachecona przez znajomych postanowilam sie z nim zapoznac i nie zaluje - mimo, iż bardzo nie lubię Jeffa Bridges'a (nie wiem dlaczego, moze przez to,ze w kazdym filmie wygląda jak obłąkany), ale dla Tima Robbinsa - czemu nie:). Film bardzo dobry - trzymajacy w napieciu, a koncowka zaskakujaca, aczkolwiek totalnie zasmucająca :(. Nawet sklonna bylam uwierzyc, ze na koncu okaze sie,ze to faktycznie Bridges za tym stoi - przez smierc zony pomieszalo mu sie w głowie i ma rozdwojenie jazni poprsotu, ale niestety - bez "happy endu". To chyba jednak dobrze, bo może nie zostałby długo w mojej pamieci...POlecam!

ocenił(a) film na 8
elia_2

Ja tam cieszę się, że końcówka była taka, a nie inna. Mam już dość tych schematycznych filmów akcji, gdzie wszystko można przewidzieć w pierwszych 10 min. szczerze mówiąc myślałem, że ten film też taki będzie, a końcówka tak mnie zawskoczyła, że dopiero na napisach upożądkowałem sobie wszystko w głowie. 9/10- zdecydowanie jeden z najlepszych thillerów jakie było mi widzieć.

ocenił(a) film na 9
Gelu_2

widze, ze macie o tym filmie podobne zdania jak ja. To co zrobili na koncu to poprostu mnie rozwalilo. Niby zwykly prosty, zrealizowany dosc skromnymi srodkami thriller, niby wszytsko zmierza do konca, gdzie spodziewamy sie takiego zakonczenia jak zwykle, czyli wszyscy zyli dlugo i szczesliwie. A tu NIEspodzianka.
POLECAM!!