PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

W tym filmie gra Peter Stormare(tutaj jako Lev Andropov, ciekawe po kim go nazwali:), który wielką sławę i rozgłos zdobył jako skazany na dożywocie szef mafii chicagowskiej, w Prison Break.

ocenił(a) film na 10
michal_fracz

Nie napisałem że to chodzi o Johna Abruzziego

ocenił(a) film na 9
michal_fracz

bardzo fajnie zagrał :) achhhhhhh ten rosyjski akcent :P

ogólnie super film, jeden z moich ulubionych

Bruce Willis <3 ;]

ocenił(a) film na 7
michal_fracz

To może dopowiem, a raczej dopiszę, że w Prisonie gra również William Fitchner. W PB jako agent Mahone a tutaj jako Co-Sharp:)
Piękny film. Ja też nie wiem, na jakim innym filmie płakałam tak, jak na tym. Jest to mój ulubiony film i go kocham:)

ocenił(a) film na 7
michal_fracz

To może dopowiem, a raczej dopiszę, że w Prisonie gra również William Fitchner. W PB jako agent Mahone a tutaj jako Co-Sharp:)
Piękny film. Ja też nie wiem, na jakim innym filmie płakałam tak, jak na tym. Jest to mój ulubiony film i go kocham:)

ocenił(a) film na 7
michal_fracz

ocenił(a) film na 7
The_Devil

Przepraszam, że tyle razy:) Przez małą pomyłkę:)

ocenił(a) film na 9
michal_fracz

Fitchner tez fajnie tutaj zagrał :D

ogólnie jakby nie patrzeć prison break jest wszedzie:D:D
np w innym filmie z Brucem Willisem w roli głównej- "OSACZONYM" gra Robert Knepper (T-bag) ;)

michal_fracz

Poza tym gra tu jeszcze aktor z Harrego Pottera :P Grający Lucjusza ^^ (Jason Isaacs)

A co do Williama Fichtnera to on można stwierdzić szczerze, ze zawsze gra świetnie xD Jeszcze nie widziałam filmu, w którym zagrał źle. Oh Ah xD