W tym filmie gra Peter Stormare(tutaj jako Lev Andropov, ciekawe po kim go nazwali:), który wielką sławę i rozgłos zdobył jako skazany na dożywocie szef mafii chicagowskiej, w Prison Break.
bardzo fajnie zagrał :) achhhhhhh ten rosyjski akcent :P
ogólnie super film, jeden z moich ulubionych
Bruce Willis <3 ;]
To może dopowiem, a raczej dopiszę, że w Prisonie gra również William Fitchner. W PB jako agent Mahone a tutaj jako Co-Sharp:)
Piękny film. Ja też nie wiem, na jakim innym filmie płakałam tak, jak na tym. Jest to mój ulubiony film i go kocham:)
To może dopowiem, a raczej dopiszę, że w Prisonie gra również William Fitchner. W PB jako agent Mahone a tutaj jako Co-Sharp:)
Piękny film. Ja też nie wiem, na jakim innym filmie płakałam tak, jak na tym. Jest to mój ulubiony film i go kocham:)
Fitchner tez fajnie tutaj zagrał :D
ogólnie jakby nie patrzeć prison break jest wszedzie:D:D
np w innym filmie z Brucem Willisem w roli głównej- "OSACZONYM" gra Robert Knepper (T-bag) ;)