PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Jakie jest wasze odczucie po obejrzeniu Armagedonu?Ja myślałam o nim aż następnego dnia i potem jeszcze do rana...Harry to prawdziwy bohater.Oddał życie za życie(tak mogę napisać)swojej córki i jej narzeczonego, aby miała za kogo wyjść za mąż..Film opowiada także o wszystkich ludziach na Ziemi.O ich trudach i radośćiach i o tym by współpracowali i kochali bliżnich...Można płakać,gdy się ogląda!
Oceniam film Armagedon 11\10, choć takiej oceny nie ma sama ją wystawiam.
Bohater Harry, bohater Harry...A wy co sądzicie?Myślicie, że są na świecie tacy bohaterowie jak Harry?Jakie przesłanie w tym filmu widzicie?
Napiszcie.

Tropicielka

To jest mój ulubiony film :) oglądałaM GO CHYBA ZE 100 RAZY I ZA KAŻDYM RAZEM PŁAKAŁAM. Mam nadzieję że są na świecie tacy bohaterzy jak Harry, bo jak nie to ten świat nie jest nic warty. :)

nicoletta4

Zgadzam się z tobą nicoletto4.Na pewno są ludzie, którzy podtrzymują ten nasz świat na duchu i "nogach", jeśli można tak powiedzieć.Takim bohaterem był Jan Paweł ||.Działał mimo, iż czychałó na niego tyle niebezpieczeństw.Został postrzelony przez Akczę i otarł się o śmierć, ale był nadal z ludżmi i potem dalej modlił się za nich..Myślę,że nasz papież, skromny człowiek, którym był Karol Wojtyła, to największy bohater, nawet we wrzechświecie!!!!!!Myślę, że też oddałby życie za ludzi, tak jak Pan Jezus Chrystus.Nawet to zrobił, bo po tym postrzale, bez względu na chorobę parkinsona, nauczał dalej, takich prostych rzeczy,
jak miłóść, pojednanie ludzkich dusz i serc, dobra, któro jest w każdym człowieku.Rzeczy prostych, ale najważniejszych.Wszystko to po to,abyśmy
posługując się nimi dotarli do celu naszego życia, dżwigając brzemię nawet smutku i cierpienia, ale widzieć miłość również w nich i magią tej miłości, która jest jedyną prawdziwą magią,płynącą z ludzkich serc,pokonać je, a to brzemię stanie się wtedy lekkie niczym puch.Bóg jest jej twórcą i największym bohaterem największych bohaterów, ludzkich, aludzkim był papież Jan Paweł ||-góral Karol Wojtyła, nasz polak i człowiek wszystkich ludzi.Miłość płunie z ludzkich serc, a Bóg jest władcą wszystkich serc.Więc wysławiajmy Boga, naszego zbawiciela od sztucznej pokusy zła -niemiłości, która nic nie tworzy.Bóg daje nam to co jest nam naprawdę potrzebne i dla nas najcenniejsze.Ultrakolor pozdrawia wszystkich użytkowników i Ciebie droga nicoletto4.Życzę Ci pięknych i najwspanialszych wakacji.Tego życzę również wszystkim użytkownikom.

Tropicielka

Przepraszam za błędy; miłośc-płynie.Trzeba pisać, sprawdzając czy nie popełniło się błędów.Zapraszam na mój blog.

ocenił(a) film na 5
Tropicielka

Ostra prowokacja :-D.

ocenił(a) film na 10
Tropicielka

zgadzam sie z tb:) film jest poprostu kapitalny:D
pzdr:D

adrian_hert

Jak dobrze że mam ten film na płycie xD moge go oglądać 5 razy dziennie bez
reklam hehe :):):)