Film jest naprawdę świetny:). Besson w najlepszym wydaniu! A ile mrugnięć do starszych widzów znających twórczość Francuza i fanów kinematografii w ogóle. Zakochałam się, naprawdę. Fani Bessona na pewno nie będą rozczarowani - film jest cudowny!!! Uśmiałam się porządnie, a nawet popłakałam. Zakończenie jest genialnie - jakże różne od tych, które kończyły inne filmy o "odwiedzinach" w magicznym świecie, gdzie zwykle po wykonaniu zadania/wygraniu wojny itd. itp. "wybraniec" opuszczał przyjaciół i nie mógł już powrócić do uratowanego przez siebie świata, wracając po prostu na Ziemię... Chara design jest śliczny, postacie są takie urocze!^^ Polski dubbing jest całkiem niezły. Jak dla mnie 10/10. Czekam na dalsze części przygód Artura i jego mini-przyjaciół. Polecam!!! To nie jest typowy film dla dzieci, wierzcie miXD. Warto obejrzeć!
Zgadzam się, bajka jest super. Postacie rzeczywiście urocze, i naprawdę ciekawie zanimowane. Prosta i zabawna historyjka, naprawdę warto obejrzeć.
W porównaniu z innymi filmami tego typu, ?Arthur? jest nieprzeciętny.
Polecam!
Film extra, a postacie zrobione tak, jakby były prawdziwe. Naturalnie się poruszały, no po prostu co tu dużo mówić, FILM MIODZIO :D
Film extra, a postacie zrobione tak, jakby były prawdziwe. Naturalnie się poruszały, no po prostu co tu dużo mówić, FILM MIODZIO :D
10/10
Film bardziej tak od 7 lat powinien być. Ale ogólnie bomba :D
Mogłabym tak cały czas wychwalać :D
Rewelka, byłem wczoraj z synem w kinie. Śmiechu co nie miara, rewelacyjnie zrobione.
Txt z Cezarem i Szekspirem pokazują jakim tępym społeczeństwem są Amerykanie :)
Polecam gorąco.
Zgadza msię Besson może krytykow nie zadowala, ale jako jeden z niewielu reżyserów, kręcić dobre filmy dla dorosłych, rownież kręcic świetne bajki - nic nowego nie odkryłem pisząc to! ale dla mnie 9/10 więcej takich bajek :)