zdecydowanie najlepsza animacja o tematyce swiatecznej :)
Jest dynamiczna i pelna humoru, ogolnie oglada sie bardzo przyjemnie ^^
Polecam goraco!! :D
PS.
postac dziadka jest genialna :D
Najlepsza? Z tym się nie zgodzę! Obejrzyj sobie Expres polarny a zmienisz zdanie. Ale fakt, dziadek był genialny.
Ogółem bajka niezła lecz dubbing woła o pomstę do nieba
ekspres tez ogladalem, ale nie wiem co o tym myslec, strasznie ta bajka pokrecona :P
widzac jakim "filmom" dales 10/10, wiem że nawet nie warto na ciebie tracic czasu
Shanks a czemu wiekszość z was kieruje się właśnie
tym sposobem?Jak dla mnie ten film zasługuje na ocene 3.
Gdyż nie oddaje moim zdaniem klimatu świątecznego.Potwierdzam,że
Ekspres polarny był znacznie lepszy.Zainteresował moją osobe a uwierz ,że to nie jest proste.
Ten film jest po prostu dla mnie nie udany.Pomysł nie został dobrze zrealizowany.
no spoko rozumiem, ale dlaczego 3/10 ?
to daj 5/10 jak ci sie tak srednio podobalo
3/10 to ocena dobra dla filmow klasy b
"Jak dla mnie ten film zasługuje na ocene 3.Gdyż nie oddaje moim zdaniem klimatu świątecznego". A jaki klimat oddaje wg Ciebie "Justin Bieber: Never Say Never", bo oceniłe(a)ś go 10/10? Bardzo interesuje mnie też ów "klimat świąteczny" - co wg Ciebie go oddaje, może bieganie z żywymi karpiami w reklamówce, czy też sama chwila radości podczas ich zarzynania?
ps. Córka idzie jutro na film do kina to go oceni.
Pozdrawiam.
Ależ ty jesteś agresywny :) A ocene filmu Justin Bieber nie była poważna.
A tak w ogóle nie będę miał <karpia> Tak wiem zapewne to dla ciebie
wielki szok.
Winny sie tłumaczy :) Żartowałem, chodziło mi oto, że film służy rozrywce, zwłaszcza animowany, i raczej głupio oceniać go w kategorii "świątecznych klimatów". Tym bardziej, że m.in. przerośnięty krasnal Coca-Coli, karp czy też "Kevin sam w domu" przez większość uznawana za "świąteczne klimaty" nie mają ze świętami nic wspólnego.
Świątecznych klimatów można doznać tylko i wyłącznie w gronie rodzinnym lub z najbliższymi przyjaciółmi, a tego ani ten ani żaden inny film nie oddaje.
Koniec.