PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84879
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Szkoda, że sobie tak długo poczekamy. Ale być może dzięki temu film nie będzie robiony na
szybko i po to, aby był, a z rozmachem i dokładnością. Mam taką nadzieję.

Ivelise

2015 rok, o Matko nie-do-żyję ;)

Ivelise

mam nadzieję, że się przyłożą i zrobią i zrobią coś na miarę "Prince of Persia: The Sands of Time" a nie "Max Payne" :)

gumisiowa13

Prince of Persia był ładnie zrobiony, mi się bardzo podobał bynajmniej, ale szkoda, że tak mało zarobił. Ale wydaje mi się, że Assassyna to nie spotka, bo seria gier jest popularniejsza :)

Ivelise

Dragon Ball też niby jest popularny a główno z tego wyszlo. Ale mam nadzieję, że AC nie schrzanią.

gumisiowa13

Oprócz ładnego wyglądu film nic ciekawego nie oferował, zwykła bajeczka dla dzieci, a szkoda bo mógł to być porządny film. Oby AC nie poszło w tą samą stronę, bo była by tragedia. Choć to całkiem możliwe bo film zakwalifikowany jest jako przygodowy a to raczej nic dobrego nie wróży, nic nie mam do filmów przygodowych ale nie tym jest seria AC więc było by szkoda marnować materiał na film.

ElTabasco

Prince of Persia był słaby ze względu na to ze był od Disney'a, tutaj mamy Fox'a który też nie serwuje świetnych filmów więc nie nastawiałbym się szczególnie na jakieś konkretne kino.

ocenił(a) film na 6
badboy3xD

To jaki powstanie film będzie zależało od rezysera, jak zatrudnią jakiegos początkującego to wytwórnia będzie wprowadzac swoje genialne pomysły, chyba ze będzie kręcil ktos kto ma juz renome to zrobi film tak jak należy.

dominnn

wytwórnia nie ma tu nic do gadania....podpisano kontrakt że to ubisoft motion pictures(ich studio filmowe ) ma pełnie kontroli nad filmem, a Fox tylko kasę daję i ew. wspomaga produkcję i sugeruję, ale niewiele mogą.