Przyznawanie 1 aktorom za rolę w filmie i umyślne obniżanie oceny filmu choć się go nie widziało. Niezłym trzeba być "przegrywem" w życiu, żeby takie coś robić. Na co liczą, że te ich kilkanaście/kilkadziesiąt głosów coś zmieni?
Przegrywem to trzeba być, jak się potem płacze z tak beznadziejnych powodów na forum.
A kto tu płacze? Ja tylko komentuje pewne zjawisko. Równie dobrze mogę nazwać Ciebie przegrywem skoro komentujesz "tak beznadziejny powód na forum".
Dla mnie to jak pstryknięcie palcem, dla ciebie poruszony temat wydaje się być za to iście zajmującą, intelektualną zagwozdką.
I na podstawie czego to stwierdziłeś, że to dla mnie taka ważna kwestia?
Po prostu zauważyłem, napisałem - co też było dla mnie niczym pstryknięcie palcem i tyle. Nie miałem zamiaru tu wzbudzać jakiejś intelektualnej debaty.
Zresztą, myślisz, że tu należy tylko kontemplować nad strukturą danego filmu i dywagacjami w stylu ĘĄ... właśnie po to jest forum. Każdy może założyć temat i poruszyć w nim co chce. Jak ktoś nie ma ochoty dyskutować w danej sprawie to jego sprawa. Koniec.
Ktoś tu jest chyba nowy na filmwebie albo pomylił ten portal z... no właśnie sam nie wiem czym. Bo skoro tak Cię boli to, że zwracam uwagę na takie błahostki to fakt może zacznijmy rozmawiać o przyczynach głodu na świecie? C'mon!
Mnie nic nie boli, choć akurat nie byłbym taki tego pewny względem ciebie, sam temat jest na to poniekąd dowodem. Czy jestem nowy, czy nie, nie powinno robić tu żadnej różnicy. Filmweb znam od ponad dekady, a jego przeznaczenie nie różni się zgoła od reszty serwisów społecznościowych. Tak BTW kim trzeba być, żeby oceniać ludzi tylko po tym, że kliknęli palcem w przycisk na nieodpowiadającą komuś tam gwiazdeczkę?
Dobra, myślę, że nie ma sensu kontynuować tej dyskusji - mam nadzieję, że chociaż w tej kwestii się zgadzamy.
Kim trzeba być, żeby oceniać ludzi po tym, że kliknęli palcem w przycisk na nieodpowiadającą komuś tam gwiazdeczkę? No jeśli ktoś chce sprawdzić jakie oceny zbiera film czy jak wypadł dany aktor to, ale widzisz same jedynki jak leci, bo ktoś ewidentnie daje je specjalnie, to trzeba być nie wiem, chyba normalnym człowiekiem! JAK TAK MOŻNA?! BURACTWO!
A kim trzeba być ,żeby ocenić film na jeden ,dwa nie biorąc pod uwagę wielu innych czynników takich jak : fx ,montaż ,muzyka ,gra aktorów itd,itd .Piedrolnąć jedyneczkę BO nie podobał się film.Właśnie te trollowskie "BO" jest wizytówką na filmwebie masy ludzi którzy są solą tej ziemi. Do buractwa wiele im brakuje,myślę sobie ,sobie myślę.
Nie dam się strollować. Nie pójdę wystawić 1 tylko z tego powodu że jakiemuś anonowi się to nie podoba.