PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84875
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Dlaczego on? Jest może idolem nastolatek, ale aktor z niego marny. Przeczuwam klapę, z resztą egranizacje nigdy nie wychodzą więc też zbytnio się nie nastawiam na coś dobrego.

DaveDovah1993

Czy ja wiem czy Fassbender jest idolem nastolatków? Może Fassbender dobrze wygląda w kapturze :P

ocenił(a) film na 1
DaveDovah1993

Jeśli na Fassbendera lecą słowa krytyki (a właściwie hejtu) od kogoś, kto Poranek kojota ocenia na dyszkę, to nie mam się co dziwić.

Banana_Power

Banana_Power@ Bo to jedna z ostatnich dobrych polskich komedii? Trochę logiki nie zaszkodzi. Wolę dać takiemu filmowi 10 niż współczesnym KarolakStyle. Szacunek dawnej najlepszej myśli reżyserskiej się należy.
sentia@ Fassbender lubi paradować z ptakiem na wierzchu wiec dlatego uważam go za idola nastolatek. W Ameryce zyskał nawet przydomek "Cockbender". No niestety, jak się nie ma zdolności aktorskich to trzeba to jakoś nadrobić.

ocenił(a) film na 1
DaveDovah1993

Kambodża umysłowa.

> zagrał w jednym - JEDNYM - filmie, w którym pokazuje co ma w spodniach
> lubi paradować z ptakiem na wierzchu, więc jest to Cockbender

PS. "No niestety, jak się nie ma zdolności aktorskich to trzeba to jakoś nadrobić." - jak rozumiem, taki Brando czy De Niro też się zaliczają do tej grupki? W sumie to każda aktorka, która pokazuje sutki czy broszkę na ekranie, to dziwka... Na stos!

PS II. Skoro ze Wstydu - dzieła może nie wybitnego, ale ważnego - wynosisz tylko obraz faceta z siusiakiem na wierzchu (swoją drogą chyba tylko w jednej scenie), to nie jest to do końca normalne...

Banana_Power

On tylko słynie z "siusiaka", nie ma żadnego filmu i roli na koncie która byłaby wybitna. Nie, aktorka która pokazuje co nieco to jest prawdziwa aktorka, nie dziwka. Aktor gdy pokazuje co nieco jest gejem albo pedofilem bo nie przystoi paradować z ptakiem na wierzchu w żadnym filmie. Każdego aktora trzeba gnoić z tego powodu, taka jest powinność normalnego człowieka. Są rzeczy które można pokazywać a są rzeczy których nie wypada pokazywać. Niestety kino jakby zapomina się i takie są skutki, coraz bardziej żałosne filmy. A więc wyjaśniłem ci jak świat powinien funkcjonować, wiesz ja się z ciebie wcale nie śmieję, każdy może mieć ograniczenie umysłowe, to zwykły życiowy pech. Ja jestem tolerancyjny pod tym względem. Tak że spoko. No offence.

ocenił(a) film na 1
DaveDovah1993

Nie będę pisał o umiejętnościach Fassbendera, bo to temat, który widocznie Cię przerasta. Niemniej jednak - świat powinien funkcjonować tak, że umiemy odróżnić fikcję od świata rzeczywistego. Jeśli tego nie umiesz zrobisz, to napiętnujesz aktora za roznegliżowanie się przed kamerą. Skoro aktor nie może, to dlaczego aktorka może? Rozbrajająca logika... Kino kinem, a gatunek filmowy gatunkiem filmowym. Są filmy dla dzieci i są filmy dla dorosłych, są filmy XXX i są filmy erotyczne (i trzeba to umieć rozróżnić) do których po części zalicza się Wstyd. Dla mnie to jednak bardziej film psychologiczny. Jeśli drażnią Cię takie filmy, to po co oglądasz?

Banana_Power

Natknąłeś się na trolla drogi przyjacielu:)

ocenił(a) film na 10
DaveDovah1993

Jezu jak można napisać że Michael Fassbender jest idolem nastolatek i twierdzić że jest słabym aktorem? To jeden z lepszych obecnie aktorów. To co pokazuje w każdym filmie jest zadziwiające. Nie ma szans że wypadnie słabo. Zawsze wypada bardzo dobrze albo wręcz genialnie. Potrafi udźwignąć dosłownie każdą rolę. Taka jest prawda. Nie można doszukać się w nim braku umiejętności aktorskich i koniec. ;)