PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659803}
5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 84875
3,3 35 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Michael Fassbender jako Altair? Nie żebym był specjalnie kontra, ale ten podbródek... z tego co
pamiętam, Altair miał bardziej spiczasty, co za sprawą kaptura dość mocno rzucało się w oczy,
więc... jak sądzicie?

Inne propozycje? W zależności od tego, czy chodzi zarówno o twarz, jak i aktorstwo
[Jim Caviezel] / [Timothy Olphant] / [Jake Gyllenhaal] / [Viggo Mortessen]

czy raczej (to tylko moje subiektywne odczucie) wyłącznie twarz
[Richard Armitage] / [Ian Somerhelder] / [Scott Adkins] / [Channing Tatum]

mam kilka propozycji.
Ponadto, sądzę, że Altaira powinien grać ktoś mniej znany niż M.Fassbender, bo
zaangażowanie gwiazdy może wypaczyć monumentalny wizerunek asasyński.

Ale w końcu to dopiero pierwsza część, może i niech Michael gra, najlepsze
zostanie dla Ezia Auditore :)

Co wy na to (wszystko)?

Kadente

Cóż, też nie jestem za bardzo przekonana, ale na razie wolę się źle nie wypowiadać, bo już kilkakrotnie coś zjechałam zanim się ukazało, a jak się ukazało to była bardzo dobre lub dobre.

Fassbender jest dobrym aktorem, więc o grę aktorską się martwić nie musimy, w sumie w dzisiejszych czasach jest taka charakteryzacja, że mogą go troszkę odmłodzić, "wymuskać" i będzie Altair jak z obrazka. ;)

julciczka

Oby :)

julciczka

"Altair jak z obrazka" http://blastedking.deviantart.com/art/Dancing-Altair-193394510 :D
a tak na poważnie "Altair jak z obrazka" http://namecchan.deviantart.com/art/Altair-324507169

ocenił(a) film na 5
Kadente

Nie mam nic do Fassbendera, jednak wydaje mi się, że ktoś młodszy powinien dostać rolę.
Na imbd przy Fassbenderze jest (rumored), więc jeszcze nie potwierdzono tej informacji.

ocenił(a) film na 5
Kadente

wg mnie Altaira powinien grać ktoś inny, a Desmonda ktoś inny - kto nie zmieniałby się w całej serii (o ile to będzie seria). Altaira czy Ezia mogliby grać inni aktorzy, którzy byliby chociaż trochę podobni do tego, który gra Desmonda. Takie jest moje zdanie :)

Kadente

z twoich typow pasuje mi Ian Somerhalder i Jim Cavieziel ale tez moze byc Thomas Jane ,Matt Mulins Ray Stevenson, Michael C Hall Hugh Jackman

Kadente

W większości filmów jest taki wychuchany i wygłaskany, że ciężko go sobie wyobrazić jako Altaïra, ale patrząc na domyślny fotos z filmu" Jane Eyre" gdzie gra Rochestera, jest mu całkiem blisko do tego wizerunku.

Kadente

Adkinsa w tej roli bym chętnie zobaczył. Od siebie bym dorzucił dwa typy, mianowicie Colin Farrell albo Gaspard Ulliel.
Chociaż zdecydowanie wolałbym jakiegoś mało znanego aktora w wieku 25-30, najlepiej pochodzenia arabskiego. Nie znam się na tamtejszej kinematografii także sam nie potrafię nikogo zaproponować.
Miejmy nadzieję jednak, że Fassbender da sobie radę ;)