Bardzo , naprawdę bardzo mi się podobał. Nie będę wnikał skąd tyle negatywnych opinii na temat tego filmu. Pewnie jakiś francowaty hejt dorwał się do laptopów. Ich opinie jak i reszty ''nerdów'' i innych 'graczy'' mam w dupie. Ani przez moment nie nudziłem się na tym filmie. Bardzo lubię M.Fassbendera i to jest rola tylko i wyłącznie dla niego. Mroczny klimat , kapitalne zdjęcia , muzyka , mistrzowskie efekty specjalne oraz rewelacyjny moim zdaniem scenariusz to atuty filmu. Mam wielką nadzieję na kontynuację!!!!!! Mój syn ( fan PSX i gier na konsole) powiedział że w grę młócił tygodniami a film boi się obejrzeć. Do wszystkich myślących podobnie --nie bójcie się. To naprawdę dobre kino. Nota 6,2 filmwebu jest zaniżona przez hejtujących frędzli. Dla mnie jest niewyjęte 8 pkt. Bardzo polecam
"Nota 6,2 filmwebu jest zaniżona przez hejtujących frędzli."
Uwielbiam to! Po pierwsze to ten film ma wszędzie niską ocenę: filmweb, imdb, metacritic, rotten tomatoes... Wszędzie jest niska ocena. Film się po prostu nie spodobał globalnej widowni, a nie "hejtującym frędzlom". A swoją drogą to genialne! Niektórzy uważają, że nie można w ogóle krytykować filmów, bo zaraz będzie się hejterem...
Frędzlem jesteś ty, nie mający pojęcia czym jest seria Assassin's Creed. Jeżeli ktoś bierze się za adaptację to mógłby się odrobinę postarać odzwierciedlić oryginał, a tak powstało gówno owinięte w celofanowy papierek. Już sam animus poraża debilizmem, a zagłębiając się dalej, no cóż, nie ma się w co zagłębiać.