5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 85120
3,1 28 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

Bardzo , naprawdę bardzo mi się podobał. Nie będę wnikał skąd tyle negatywnych opinii na temat tego filmu. Pewnie jakiś francowaty hejt dorwał się do laptopów. Ich opinie jak i reszty ''nerdów'' i innych 'graczy'' mam w dupie. Ani przez moment nie nudziłem się na tym filmie. Bardzo lubię M.Fassbendera i to jest rola tylko i wyłącznie dla niego. Mroczny klimat , kapitalne zdjęcia , muzyka , mistrzowskie efekty specjalne oraz rewelacyjny moim zdaniem scenariusz to atuty filmu. Mam wielką nadzieję na kontynuację!!!!!! Mój syn ( fan PSX i gier na konsole) powiedział że w grę młócił tygodniami a film boi się obejrzeć. Do wszystkich myślących podobnie --nie bójcie się. To naprawdę dobre kino. Nota 6,2 filmwebu jest zaniżona przez hejtujących frędzli. Dla mnie jest niewyjęte 8 pkt. Bardzo polecam

Jaberwoocky1

"Nota 6,2 filmwebu jest zaniżona przez hejtujących frędzli."

Uwielbiam to! Po pierwsze to ten film ma wszędzie niską ocenę: filmweb, imdb, metacritic, rotten tomatoes... Wszędzie jest niska ocena. Film się po prostu nie spodobał globalnej widowni, a nie "hejtującym frędzlom". A swoją drogą to genialne! Niektórzy uważają, że nie można w ogóle krytykować filmów, bo zaraz będzie się hejterem...

ocenił(a) film na 2
Jaberwoocky1

Frędzlem jesteś ty, nie mający pojęcia czym jest seria Assassin's Creed. Jeżeli ktoś bierze się za adaptację to mógłby się odrobinę postarać odzwierciedlić oryginał, a tak powstało gówno owinięte w celofanowy papierek. Już sam animus poraża debilizmem, a zagłębiając się dalej, no cóż, nie ma się w co zagłębiać.

ocenił(a) film na 2
Jaberwoocky1

Siema frędzlu jak tam twój film, czemu zaniżyłeś na 7 ? :)