5,6 85 tys. ocen
5,6 10 1 85120
3,1 28 krytyków
Assassin's Creed
powrót do forum filmu Assassin's Creed

jestem przekonana, że film będzie beznadziejny :łezka: pewnie bedzie od 13 lat i tylko i wylacznie
nastawiony na zbijanie forsy... a co do wyboru aktora do roli Altaira to troche bez sensu, ze nie
wzieli kogos o bardziej arabskim wygladzie... ten Michael F. to tak aryjsko wręcz wygląda...

ocenił(a) film na 5
koffinkat

Też mam takie obawy maży mi sie pierwszy co najmniej dobry film na podstawie gry

Katharsisss

Książę Persji nie był "co najmniej dobry"?

koffinkat

Wątpię by był tylko nastawiony na zbijanie forsy. Pracuje nad nim Ubisoft, więc to już coś znaczy. Dopilnują by film był dobrej jakości, tak samo jak gra. Też jeszcze na 100% nie wiadomo czy Fassbender będzie grał Desmonda, Altaira, czy może obydwu. Nie było jeszcze oficjalnego info, więc jeszcze nie należy tego oceniać.

John_Shepard

Troszkę pocieszające jest to co mówisz. Nie wiedziałam, że Ubisoft macza w tym palce. Co do Fassbendera to nie pasuje ani do Desmonda ani do Altaira :)... Do Connora by pasował za to.
Tak swoją drogą to myślę, że najlepszy film zrobiliby fani, gdyby dać im tą kasę... fanvideo stoją obecnie na niesamowitym poziomie...

koffinkat

Oj tam, może fizycznie podobny nie jest, ale za to jest znakomitym aktorem (wg mnie :P). Mi to wystarczy. Tylko szkoda, że już ma tyle lat ile ma, wątpię byśmy zobaczyli go skaczącego po dachach w Jerozolimie :P Więc moim zdaniem zagra on Desmonda, no ale wszystko jest możliwe.

John_Shepard

i tak pewnie wiekszosc bedzie nakrecona na zielonym tle ;D

koffinkat

Też tak myślę i czytałem, że budżet ma wynieść ok. 100 mln $. To niezbyt wiele, ale zobaczymy.

koffinkat

Do Connora? :-) Connor to półkrwi indianin. O ile arabów zalicza się do rasy białej, to indian już raczej do żółtej (a nie czerwonej) :-)

frankie1975

my bad, jeszcze nie gralam w 3 :) tylko na jakies trailerki patrzylam i nie zczailam, ze byl pol krwi indianinem

John_Shepard

Właśnie dlatego ze nad tym filmem czuwa ubi film może być nastawiony na kase... Maja takie przychody z gier że mogą sobie pozwolić na co im dusza zapragnie. Chociaż jak film był by wykonany tak jak Rodowód tylko mniej na zielonym tle to film mógł by być nawet, nawet

koffinkat

Oj tam, oj tam. No nie wygląda, ale matkę miał chrześcijankę i jakoś to pewnie wykorzystają tworząc jego wizerunek. Ja bym się tak pesymistycznie nie nastawiała.

ocenił(a) film na 5
koffinkat

O ile Fassbendera lubię, to jednak jest on (jak dla mnie) trochę za stary na Altaira. Cóż pożyjemy, zobaczymy :) Na pewno nie należy się nastawiać na wiekopomne dzieło z przesłaniem, lecz na czystą rozrywkę i dużo akcji. Oby twórcy nie zawiedli :D