PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30896}

Asterix i Obelix: Misja Kleopatra

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
2002
7,3 232 tys. ocen
7,3 10 1 231819
7,1 45 krytyków
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra
powrót do forum filmu Asterix i Obelix: Misja Kleopatra

Dlaczego ludzie się tak ekcytują tym filmem ??? Film jest aktorskim remakiem bajki ( na niekorzyść filmu). Niestey kiedyś bajkę oglądałam - wszystko wiedziałam zanim zobaczyłam; dialogi nie były takie śmieszne jak zapowiadano......wogóle nie ciekawie !!!!

Patt

tak
popieram; prawdę mówiąc myślę że starciłam czas, oglądając ten film.

Perlinka

Tak
ja takze troszkę czsu straciłam i troszkę poziewałam i film sie skończył :)) A pewnie niedługo 3 część nakręcą !:(((

ocenił(a) film na 8
Patt

Nie mów tak
Film jest świetny szczególnie w wersji z dubbingiem!

VindicatoR

odp:
Niestety takie mam zdanie ...trudno mówić o filmie że jest "świetny" jeśli tylko polskie ( nie wszystkie) dialogi sa dobre - a na to raczej twórcy filmu nie mieli wpływu !!!

użytkownik usunięty
Patt

:-)
Mów, co chcesz. Ja wiem swoje :-) Swoją drogą - ciekawe, czy wersja oryginalna była śmieszniejsza od polskiej?

:)))
Nie była - bo ogladałam !! Ja takze wiem swoje (bo niby nic innego mi nie zostaje !!) :)

ocenił(a) film na 4
Patt

Ludzie ekscytują....
... się tym filmem bo jest naprawdę śmieszny... A, i jeszcze dobra rada- kolejnym razem nie oglądaj bajki przed tylko po filmie...

miriam_b

hmm
Troche było by to trudne ze wzgledu na to ze bajeczka ta istnieje już od paru lat (bynajmniej nie ogladalam jej ze względu na film)...i raczej nie logiczne bylo by oczekiwanie na film....