PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30896}

Asterix i Obelix: Misja Kleopatra

Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
2002
7,3 232 tys. ocen
7,3 10 1 231814
7,1 45 krytyków
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra
powrót do forum filmu Asterix i Obelix: Misja Kleopatra

Wbrew..

ocenił(a) film na 10

..obiegowej opinii, langusta żywi się wyłącznie owocami morza. Choć gdyby mogła jadłaby DŻEM.

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

:) hahaha

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

Nom.. ten tekst jest genialny O.o Niezmiernie żałuję, że nie ja to wymyśliłem :P

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

wszystko jeszcze przed Tobą :D

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

chociaż w sumie już akurat TEGO nie wymyślisz hehe :)

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

TEGO nie, ale mam zamiar opatentować kształt prostokąta o zaokrąglonych brzegach :P

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

to szybko szybko bo jakiś Ktosiek Cię ubiegnie i co wtedy :P

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

Za późno.. Właśnie się dowiedziałem, że Apple już to zrobiło :( Smutno mi teraz.. Świetlana przyszłość legła w gruzach.. Ale żeby to nie był kolejny off topic, to muszę obejrzeć raz jeszcze Asterixa na poprawę humoru :P

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

głowa do góry :D oglądaj oglądaj. Też dawno nie oglądałam... muszę skrzyknąć ekipę i to uczynić :) Choć w zasadzie gagi z filmu są i tak w językowym użyciu na co dzień :)

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

Piszemy i piszemy, a ja się zastanawiam do jakich rozmiarów może się zmniejszyć ta ramka, jakbyśmy tak sobie, powiedzmy z 50 razy odpowiedzieli.. Coraz krótsza ona jest..

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

może tak być że nam się strona skończy... a następna zacznie się znów od lewej strony, tak nas załatwią i się nie przekonamy :(

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

O tym nie pomyślałem.. Ale policzyłem właśnie, że strona kończy się po dokładnie 50ciu odpowiedziach :P Zatem jeszcze sporo przed nami ;)

ocenił(a) film na 10
LukaszP1982

no to 13ta wiadomość ode mnie :)

ocenił(a) film na 10
Kidakaszalaja

Nie, nie.. to tak nie może być :P To temat o Misji Kleopatra, więc nasze posty, muszą być związane z tematem :D