..obiegowej opinii, langusta żywi się wyłącznie owocami morza. Choć gdyby mogła jadłaby DŻEM.
Nom.. ten tekst jest genialny O.o Niezmiernie żałuję, że nie ja to wymyśliłem :P
TEGO nie, ale mam zamiar opatentować kształt prostokąta o zaokrąglonych brzegach :P
Za późno.. Właśnie się dowiedziałem, że Apple już to zrobiło :( Smutno mi teraz.. Świetlana przyszłość legła w gruzach.. Ale żeby to nie był kolejny off topic, to muszę obejrzeć raz jeszcze Asterixa na poprawę humoru :P
głowa do góry :D oglądaj oglądaj. Też dawno nie oglądałam... muszę skrzyknąć ekipę i to uczynić :) Choć w zasadzie gagi z filmu są i tak w językowym użyciu na co dzień :)
Piszemy i piszemy, a ja się zastanawiam do jakich rozmiarów może się zmniejszyć ta ramka, jakbyśmy tak sobie, powiedzmy z 50 razy odpowiedzieli.. Coraz krótsza ona jest..
może tak być że nam się strona skończy... a następna zacznie się znów od lewej strony, tak nas załatwią i się nie przekonamy :(
O tym nie pomyślałem.. Ale policzyłem właśnie, że strona kończy się po dokładnie 50ciu odpowiedziach :P Zatem jeszcze sporo przed nami ;)