obrzydliwy i prymitywny film a zarazem wielka obraza dla Gościnnego, którego pomysły w Misji kleopatrze były najlepsze a to co dodano woła o pomste do nieba.
znacznie lepiej prezentuje się asteriks i klopatra - film animowany.
wogóle animowany asteriks był świetny zwłaszcza za czasów gdy żył jeszcze scenarzysta komiksowej serii
pierszy film o asteriksie jak i wcale nie lepszy drugi to czysty bełkot urągający wszystkiemu.
nie polecam nawet dzieciom, zwłaszcza dzieciom bo zrażą się jeszcze do komiksów
ludzie którym te 2 francuskie potwory przypadły do gustu chyba nie wiele wiedzą o asteriksie, jego twórcach oraz komiksach i filmach
no i jeszcze ten polski dubling!
jest to jeden z nieiwelu filmów, które lepsze są w dubbingu, niż z napisami, a ja sądzę, że ty się gościu nie znasz, to jeden z najlepszych filmów na świecie, potwornie śmieszny, a ja tam jestem ciekawa, jakie filmy sie tobie podobają
zgadzam się z przedmówcą: ten film może się podobać tylko ludziom, którzy nie widzieli kreskówki ani komiksu, na tle których to jest DNO!
Nie ma nic gorszego niż profanacja kultu i robienie z tego chamskiej masówki... to po prostu żałosne :-(
zgadzam się z przedmówcą: ten film może się podobać tylko ludziom, którzy nie widzieli kreskówki ani komiksu, na tle których to jest DNO!
Nie ma nic gorszego niż profanacja kultu i robienie z tego chamskiej masówki... to po prostu żałosne :-(
Aż musiałem cię zacytować.
Pełne poparcie.