PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32525}

Asterix kontra Cezar

Astérix et la surprise de César
1985
7,3 27 tys. ocen
7,3 10 1 26688
7,9 7 krytyków
Asterix kontra Cezar
powrót do forum filmu Asterix kontra Cezar

Oglądałem tą część i się na niej zawiodłem strasznie. Ta część, jest wogóle nie śmieszna i mało zabawna. Ta część, jest gorsza, niż "Asterix podbija Amerykę" albo "Asterix i Wikingowie" Ja lubię stare części Asterixa, ale ta część (Asterix kontra Cezar) to totalna porażka. Ten film, ma ode mnie 3/10

ocenił(a) film na 8
szpszakal123

"nie śmieszna i mało zabawna" przecież to jedno i to samo. I też nie jest to powodem by ocenić "Asterix kontra..." tak nisko :/

ocenił(a) film na 6
szpszakal123

zgadzam się z Tobą, najgorsza część Asterixa

szpszakal123

A już myślałam, że tylko mnie coś tu nie gra ;) faktycznie, nawet nie umiem tego filmu określić innym słowem, jak: dziwny. Klimat zupełnie inny, niż w starszych częściach, można powiedzieć, że mało co z niego zostało.

ocenił(a) film na 6
buszasz

Coś w tym jest, chociaż mnie zawsze najbardziej zniechęcał ten krzywy wątek romantyczny z Falbalą i tym jej... nie pomnę, jak mu tam.

ocenił(a) film na 5
Daguchna

He-Man:-)

ocenił(a) film na 6
qqryqu

Widzę, co tu zrobiłeś ;P

ocenił(a) film na 7
szpszakal123

Mi też się najmniej spodobała, w dzieciństwie pamiętam że uważałam ją za najnudniejszą. Ale nie jest taka zła ; )

ocenił(a) film na 7
natka17_1998

Mi tez sie podobało
Kurcze przypomniałem sobie po kilku scenach że juz to widziałem :)

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Film dzieciństwa ^^

ocenił(a) film na 7
natka17_1998

Jak miałem 16 lat to było czyli 19 lat temu :)
Najbardziej podobało mi się 12 prac Asterixa

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Ja też najbardziej tą część lubiłam : )

ocenił(a) film na 6
szpszakal123

Zgadzam się. Slapstick Asterixowy jest mało śmieszny, a to całe poszukiwanie tej dwójki to było takie mocno na farcie (Wiem, że to bajka dla dzieci, ale wciąż)

ocenił(a) film na 6
szpszakal123

Rzeczywiscie nie jest tak dobra jak chocby "A. w Brytanii" ale gorsza byla chyba ta, gdzie trafili do Ameryki.

szpszakal123

Nie jest najlepsza, fakt, ale moim zdaniem gorsza jest "Asterix podbija Amerykę" i "Asterix Gal". To dopiero są marne filmy.

szpszakal123

Cóż uważam że nie jest aż taka słaba, jednak oczywiście to kwestia gustu ;)