Asy bez kasy

Masterminds
2015
5,7 21 tys. ocen
5,7 10 1 21495
3,8 8 krytyków
Asy bez kasy
powrót do forum filmu Asy bez kasy

Zack i Owen

ocenił(a) film na 7

A ja akurat ich b lubie b fajni goscie Zack przezabawny a Owena lubie od poczatku kariery I Willa Ferrell z komikow i Stevea Carrell a z czarnych Martina i Willa Bo b fajne filmy z nimi i Eddiego za stare komedie i Cheviego i Dana Aykroyd i Candyego i Billa ze starsze komedie to byli moi ulubieni A z kobiet Melisse MaCCarthy i Rebel Wilson I Leslie Mann b" fajniutkie"Sledze ich kariery i Sandlera tez za kilka komedii Nawet Piksele mi sie podobaja i Kevina James tez chociaz Diabli Nadali lubilem z seriali i Przyjaciol i Trzecia Planete od Slonca i Swiat wg Bundych.Ale juz komediowych nie ogladam tylko Kiepskich :)

szymania11

Naucz się po polsku pisać, bo to nie jest "b" fajne, ani nikt tego nie będzie "b" lubił, skoro z powodu tego wszędobylskiego "b" (tak ciężko napisać słowo "bardzo"?) i całkowitego braku interpunkcji, tego się po prostu nie da czytać! (no kutwa - od kilku przecinków i kropek by Cię palce nie rozbolały - rozumiem gdy się od czasu do czasu przegapi/zapomni pojedynczego znaku, ale żeby w ogóle nie stosować?!? Całe szczęście, ze chociaż Shift potrafisz wcisnąć by wpisać duże litery!)

I nie - nie uznaje tłumaczenia jakimiś dysfunkcjami, bo to jest pie**olenie w celu usprawiedliwienia analfabetów, którym się nie chciało (i nadal nie chce) nauczyć normalnie pisać! (albo inaczej: uważam, ze tylko jedna na kilkaset osób, które współcześnie dostają zaświadczenie o byciu "dys-", na takie zaświadczenie zasługuje - reszta to pi***olone lenie)

ocenił(a) film na 7
Miczelov

sorry ale ''bardzo''tez pisze w opiniach filmów i nikt mi nie napisał ze to zle w skrócie i nie powinienes tak mówic .):ja mam taką klawiature i nie moge inaczej ty tez sie wyrażaj

szymania11

Jesteś w stanie wpisać kropkę, nawias i dwukropek, czyli masz te i pozostałe znaki interpunkcyjne na klawiaturze (zresztą nie widziałem jeszcze klawiatury bez tych znaków), więc tym bardziej nie wierzę w takie tłumaczenia, tylko stwierdzam zwyczajne, pospolite LENISTWO.