Możecie sobie gadać ale ten film ma najlepsze efekty jakie były ostatnio w hiciorach Pulsu
powoli się zastanawiam czy to w ogóle kino klasy Z czy po prostu zwykły kiepski film
No wiesz, łatwiej zrobić chmarę niewyraźnych pikseli, niż potwora który musi wchodzić w realne interakcje z aktorami. Ponadto łatwiej o prawdziwego/plastikowego konika żeby rzucić na kogoś w zbliżeniu :)
Ten film miał 6 milionowy budżet
W filmie Rój żeby zrobić chmarę pszczół użyto 2 ton kawy
Może uciekło im trochę tej szarańczy i musieli odszkodowania rolnikom płacić. Stąd taka zawrotna kwota.
Rada bezpieczeństwa narodowego: "Rój zabił stado bydła na wschodzie"! Niedługo będą mieli raporty w stylu rój na zachodzie zjadł całe pole buraków cukrowych i dwie nornice które kryły się w trawie.
film jest spoko jak na to co było wczesniej
Yeti zabójcza stopa by sobie nie poradził
Ach.Klasyka. Jeden z moich pierwszych filmów tego typu.Niestety, nie mogę oglądać - na Polsacie lecą X-Mani.Wpadnę w przerwach reklamowych ;)
Kilka szarańcz wpadło pechowo na Insect Killera. Mieliśmy takiego na praktykach xD Jak jakaś mucha się uwięziła to bzykało pół godziny...
Dziwne to trochę - w jednym filmie szarańcza przebija się przez ludzkie gardło, w innym nie umie przerwać paru kabelków.
A ta tutaj zjadała tylko parówki. Btw, kolejna prawda oświecona - owady roślinożerne nie pogardzają parówkami.
Jejuuu, a ja dzisiaj zamordowałam swój tablet, matryca uszkodzona i w ogóle masakra. Przykro mi bardzo, że nie mogę sobie z wami pokomentować i w sumie nie wiem kiedy będę mogła :((((
Znalazł się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie i został przygnieciony ciężkim przedmiotem ;___;