jak mogles buuu :P musisz popracowac nad swoim "fanizmem", bo kto to widzial, zeby dzialal wybiorczo z taka premedytacja :D
tez spedzasz sylwestra z przyjaciolmi? ;)
ale i tak zawsze zastanawia mnie, skad sie bierze np. takie cos... http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/62880/wtf.html
jak bardzo trzeba miec cos nie tak z mozgiem, zeby cos takiego wymyslec? :pp
Myślisz że z naszą wyobraźnią (mówię tu ogólnie o klubowiczach na podstawie wypowiedzi) nie dali byśmy rady wymyślić i zrobić czegoś w tym guście, mając odpowiednie środki? A kto kreatywnemu zabroni? Poza tym, to FUUUUJ :D
lol, nie było mnie na seansie, ale zauważyłem, że wystawiłem temu wcześniej ocenę 7 o.O Oglądałem to jak byłem mały i chyba miałem wtedy słabiutki gust :D
Czyżby Pulsowi skończył się budżet na zezwolenie emisji filmów o ogromnych potworach? Kiedy ostatnio puścili coś o megarybie lub wężu? Nieładnie, nawet TVN7 puszcza szczęki 4 a Puls w tyle... Poniedziałkowy Funklub TVN7 jak ładnie to brzmi.
1 Lipca też nie ma gigantycznych potworów.... Plaga, Zabójca Alaska I nocna Bestia z 2010 roku.... Brakuje mi rekinów jedzących Golden Gate.
Golden Gate jest w rekonstrukcji, na razie stoi gumowa nadmuchiwana makieta i nie chcą by coś ją przegryzło bo będzie nieprzyjemne PUFF xD
ja też bym sobie życzyła więcej rekinów, mogą śmiało jeść ludzi na imprezach plażowych, nie mam nic przeciwko!!! :P
Jasne, że mają! Kiedyś do nich pisałem w sprawie Dwugłowego rekina i po jakichś dwóch miesiącach puścili, jednak bez odpowiedzi na wiadomość :)
Ja z niego kojarzę tylko tekst "o nie, zniszczy mi się fryzura!". Oglądałem 3 lata temu.
Dobry wieczór :) Czy ktoś się dziś zjawi na oglądanie tego dzieła?!
Ja właśnie czekam, mąż gra na kompie, dzieci się chichrają w łóżkach, za oknem leje siarczyście...
ale w domu cieplutko i przyjaźnie.. normalnie zwierzam się jak na kole gospodyń wiejskich hihihi :D
Spytaj się tez ciekaw jestem a te koniki polne nic nie zrobiły tylko dekolt sie pani powiększył
ja będę !! Pozdrawiam wszystkich
Ale obecny tylko w przerwach, bo TV w innym pokoju
Miłego oglądania
leje ? ja już nie pamiętam jak deszcz wygląda od kilku tygodni tylko słońce i słońce wytrzymać już nie idzie
wielkopolska do kraina cudów :P a moja gmina juz w ogóle jak już gdzies blisko pada to nas nawet nie sięga :)
Nie oglądam, bo nie dość, że nie mam zbytnio ostatnio możliwości komentowania to miałem dzisiaj zaplanowany inny seans. :