Widaj WaldziuRaptorze. Miło Cię znów czytać. Wszystko w porządku po przeglądzie? Dostałeś pieczątkę przeglądu technicznego do książeczki rumowskiej?
Dostałem pieczątki: Podwozie bezkolizyjne, karoseria w normie, silnik nie zatarty, akumulator sprawny ;D
festyn owoców - jak ja ym sie napiła takiego świeżego sooku pomaranczowego!!! mniem!!!!!!!!!!
Wracając do filmu to miejsc akcji nie żałowali. Trochę jestem zawiedziony szarańczą bo poza paroma wybitymi szybami i zjedzoną zieleniną to nie za bardzo jest szkodliwa. Ludzie sami sobie robią krzywdę uciekając w panice w każdym kierunku.
Piloci ze stoickim spokojem: "Mamy tu typowy atak owadów na tysiącu-iluśtam stóp (...) proszę o pozwolenie na lądowanie" :)
Rozbijamy się, prawy silnik nie działa a co gorsza lewy przestał się palić - proszę o pozwolenie na rozbicie się.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,................. szrancza zwaliła samolot! no, nareszcie sie cos dzieje... :)
bo to jest tak, że nikt sie jawnie nie przyznaje, ze wierzy, a jak przyjdzie co do czego to zwala wszystko na Boga i na to, co w Biblii napisane! najbardziej mnie śmieszy zawsze tekst osób, które deklaruja sie za niewierzace a w kółko słychac "o mój boże", jako przerywnik w zdaniu lub odp na zaskoczenie ;P
jak już wspomniałem nie uznaje smakowych piw jak dla mnie to profanacja aleee moge zrobić wyjątek i skoczyć po kilka
żadna profanacj, uznaj po prostu za fakt, ze jest piwo normalne i piwo smakowe i juz :) my kobiety lubimy delikatny smak, ja preferuje jabłkowy, ewentualnie żurawinowy :) profanacja by było dodawac do kufla piwa z pianka soku malinowego :):):)
ale eozumiem, ze niektorzy tak robia bo lubia :) i ok :):):)
to nastepnym razem dla mnie jabłkowe hihihihi
no dobrze już dobrze :)
pewnie i tak nigdy takiego nie wypije :P nie mam przekonania do tego tworu jak chce pićku z owoców kupuje soczek :) ale jak już wczesniej powiedziałem moge dla ciebie kupić problemu z tym nie będzie :)