PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183824
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

"Żeby zrozumieć ten film poprostu trzeba za jednym zamachem otworzyć umysl i serce" ale to nie jest takie proste....

riko62

W każdym razie warto poćwiczyć ;)

ocenił(a) film na 7
evannell

można też przy okazji ćwiczyć zwieracze. Bo część wypowiedzi "kinoexpertów" jest czystym rzeźbieniem w gó.nie :)

ocenił(a) film na 10
MySlaws

wiem ze to ciezki, kilka watkow na raz , wiec ci sie nie dziwie ze nie wiesz o co tam chodzi , moze juz nie ogladaj tego filmu

ocenił(a) film na 7
riko62

Jedno wiem, że nie pójdę na niego do kina. A wielowątkowość jak zechcę obejrzeć to włączę Modę na sukces

MySlaws

spoko

MySlaws

Również myślę że szkoda czasu na ten chłam,a zachwyty ''ekspertów'' którzy podniecają się nad tym czymś są żałosne

ocenił(a) film na 10
mitemite

ja tam wole zachwyty ekspertow niz uwagi ogladaczy polskich debilnych telenowel

ocenił(a) film na 10
MySlaws

czulem ze serial jaki by nie byl to twoj zywioł , tak trzymac

ocenił(a) film na 7
riko62

seriale i chipsy i cola to mój żywioł..

ocenił(a) film na 10
MySlaws

podobno 7 milionow odladaczy polskich debilnych telenowel tak ma , i to sie poglebia, ludzie sa glupie

ocenił(a) film na 7
riko62

No no masz racje >>>wszystkie ludzie so gupie. BTW: nie oglądam telenowel panie słabopiśmienny

ocenił(a) film na 10
MySlaws

no dobra sprecyzuje, te ludziska ogladajacy polskie debilne telenowele so gupie ,.... dotarlo ?

ocenił(a) film na 4
MySlaws

my otworzyliśmy wódkę. zobaczymy, jak się do tego mają umysł i serce (ewentualnie zwieracze).

ocenił(a) film na 7
Anexoza

:) -->jak nie "przeholujecie" to jest szansa że zwieracze Wam wytrzymają co do umysłu to nie wiem...;)

ocenił(a) film na 8
riko62

Wystarczy się skupić a serce się samo otworzy.

ocenił(a) film na 10
Lukotoni

....WISTA WIOOOO, ŁATWO POWIEDZIEC....... to ze starego znakomitego zajebistego serialu, ale wiekszosc otumanionych ciemniakow woli klan m jak cos tam , lub szpital na ksiezycu , acha jeszcze sanatorium nad wysypiskiem czy cóś tam , pozdro riko62