Hej
Zachęcam do obejrzenia: https://www.youtube.com/watch?v=adZR1QYOtjg
Cloud Atlas / Rihanna - What Now
Nie mogłem się powstrzymać, wybaczcie...
^_^
Nie umiesz czytać ? Nie wiesz na czym polega tworzenie klipu? Niech zgadnę, jedyne co potrafisz to obsługiwać painta...
To fajnie. I po co ten klip zrobiłeś? Też mogę sobie piosnki Biebera + obrazki z atlasu chmur zrobić, no arcydzieło totalne.
Ja swojego klipu nie nazywam arcydziełem, zrobiłem coś czego nie potrafisz. Fajnie że słuchasz Bibera, gratuluje. Po co zrobiłem klip? Po to żeby się jakoś wyrazić i nikogo nie zmuszam do jego oglądania. Zrób klip lepszy od mojego, jestem ciekaw jakie gówno Ci wyjdzie... Przepraszam że niewierze w twoje możliwości. Jak widać, nie masz tu nic konkretnego do powiedzenia.
Ja się nie bawię w robienie klipów w Windows Movie makerze, nie jestem dzieckiem z podstawówki... sorry, że cię rozczarowałem, ale mam pracę, zarabiam a wklejanie filmu na youtube jest równe z nic nie robieniem.
Jesteś po prostu głupi, dla Twojej wiedzy, w WMM nie da się zrobić klipu w takiej jakości. Masz pracę? Musisz być wyjątkowy... " nie jestem dzieckiem z podstawówki" - na twoje nieszczęście, bo twoje posty są na takim poziomie.
Mów za siebie, szczególnie przez poziom jaki zaprezentowałeś w pierwszej odpowiedzi na mój post. Przykro mi, że nie potrafię docenić twojej jakże ciężkiej pracy, przy której mogłeś spędzać godziny, ale fakty są czasami bolesne.
W stosunku do niektórych trzeba być bezpośrednim, widać i to nie skutkuje. Nie proszę żebyś doceniał moją pracę, widać nadinterpretacja leży w twojej naturze. Patrząc na twoje konto, nie masz wiele do powiedzenia, pomijając oczywiście nic niewarty spam. Mam jedną prośbę, którą raczej nie wysłuchasz, nie pisz nic więcej, nie chcę tracić czasu na ciebie.
A mi się podoba, w jakiś tam sposób jest na temat,
chciał się podzielić - spoko... tylko po co to 's*pier' to nie rozumiem.
Filmik fajny, sceny dobrze dobrane do muzyki :)
I jeszcze jedno,
nie wiem skąd w was ludzie tyle nienawiści...
Ja rozumiem, że by się ktoś oburzał jakby koleś napisał, że ma na obiad kurczaka z frytkami..
Ale to jest miejsce na komentarze, zarówno dla 'fanów' jak i przeciwników filmu.
Chłopakowi podobał się film, zrobił fajny klip, cieszy go to, chciał się nim podzielić z innymi ludźmi,
którym film się podobał. To tak jakbym znalazła świetną parodię filmu i chciała się nią podzielić.
Dlaczego mu się nie dacie tym nacieszyć? Jak wam się klip nie podoba to olejcie temat albo napiszcie, że wam się nie podoba.
Mnie się podobał i ciesze się, że są ludzie z małymi pasjami i dzielą się tym co robią.
I uważam, że jest to całkiem W TEMACIE.
Tyle z mojej strony.