PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183824
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

Zapraszamy do odsłuchania naszej audycji oraz dyskusji.
http://www.youtube.com/watch?v=DowPIvnP0Fo&feature=youtu.be

wojtu83

ta audycja zwróciła moją uwagę na rzeczy,do których sama nie doszłam po obejrzeniu Atlasu Chmur. ciekawą sprawą jest,gdy nakręcacie się obydwoje i podajecie sobie nawzajem punkty zaczepienia do kontynuowania rozmowy,wynikają z tego ciekawe i sensowne rzeczy. pochwalam i polecam wysłuchanie Waszych dyskusji.

Weronika155

dziękujemy :-)

Weronika155

Nie oglądałem filmu, ale zwiastun mnie zaciekawił. Wydaję mi się, że film odniesie sukces, gdyż traktuje o ludzkości, o problemach uniwersalnych takich jak śmierć, życie, reinkarnacja, takie przynajmniej odniosłem wrażenie, oglądając zwiastun. Dyskusja ciekawa, dowiedziałem się kilku ciekawych informacji. A do twórców wracając, matrix byl filmem modernistycznym, wyznaczał nowe standardy efektów specjalnych a takze nowe podejście do futernistycznych wizji świata. Mam nadzieje że ten film będzie tym samym czym był matrix dla kina końca XX :)

andruch123

Nie wiem czy się trochę nie przejedziesz jednak. Zdania są mocno podzielone, chociaż i tak zaskoczyło mnie w tym filmie kilka tez, jak choćby śmiałe podejście do tematu samobójstwa w jednej z historii.