Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183963
5,9 41 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

Zacytuję tu jednego z użytkowników, któremu także podobał się ten film ale on jako pierwszy umiał nazwać moje odczucia (chyba Kadente): to niesamowite, że może podobać mi się film, który nie do końca rozumiem.
Nie będę tu pozować na znawcę, krytyka, czy mega-interpretatorkę sztuki filmowej. Po prostu: film jest bardzo dobry, ciekawy, świetne kreacje aktorskie, wszystkie bez wyjątku.
Piękna przygoda, która, jak na mój gust trwała za krótko.

ocenił(a) film na 10
Karina_15

Zgadzam się. Też tak miałem: piękny film, którego nie zrozumiałem. Do czasu. Po kilkukrotnym obejrzeniu nabiera rumieńców i staje się czymś jeszcze wspanialszym. Przyznam szczerze, że po 2 czy 3 obejrzeniu nie mogłem spać przez parę nocy - taki miałem natłok myśli. I chwała za to Wachowskim i Tykwerowi (a zwłaszcza Mitchellowi).

Karina_15

Nikt nie rozumie bo film jest bez sensu .Ale co tam nie?....wszyscy dają 10. A ja dam 4 bo 3 godziny bzdetów do głowy mi przelano.

ter83

To jak z tymi silnikami jądrowymi :D

Jordan66

hehe dobre :)

ocenił(a) film na 7
ter83

True, jest to bardzo ładny film o niczym.

ocenił(a) film na 6
Karina_15

dałem 6 i myślę czy nie za dużo wielkie halo o filmie o niczym jakieś przesłanie no proszę historie się zazembiają w którym momencie to tylko iluzja przez fakt ze są przeplatane przez siebie na ekranie jedna wielka bzdura a 6 za realizacje grę aktorów i zdjęcia