Wczoraj widzialem
W dwoch slowac troche wybitny troche gniot,troche Matrix troche Drzewo Zycia.Miejscami
porywajacy miejscami nudny i naiwny.Taki miszmasz,ale napewno warto.Polecam w Imax-ie
Dla mnie i Matrix i Drzewo Życia było genialne, nie mogę się doczekać "Atlasu" u siebie w kinie :)
Ło matko, tak coś czułam, ze będzie podjeżdzało pod Drzewo Życia. W takim razie chyba sobie odpuszcze ten film, chyba, ze ktoś zasponsoruje. ;) Drzewo Życia, to był szit, ale nie dlatego, że został kiepsko zrobiony - realizacja ok, montaż etc., ale to "przesłanie", pseudo głębia przekazu, "symbolika" która jest prosta jak budowa cepa. Bełkot. Nie dziękuję.
nie sądzę żeby ten film był podobny do drzewa życia, już w zwiastunie widać że to innego typu dramat science fiction, poza tym na imdb ma bardzo wysoką ocenę i na pewno to nie jest film na jeden raz, ja uważam, że to będzie arcydzieło najbardziej ambitny film od czasów źródła i mr. nobody, sądzę że będzie podobny klimat tym bardziej że w źródle był podobny temat przeszłości teraźniejszości i przyszłości. Ja na pewno się wybiorę.