Od kilku dni się wacham, czy obejrzeć ten film. Słyszałem i dobre recenzje i złe. W końcu sam nie
wiem czy obejrzeć, czy nie. Doradźcie.
oglądać .! film nie dla każego ,co widze czytając recenzje , mnie film oczarował ,warto obejrzeć i samemu sobie wyrobić zdanie ;)
dobrzy aktorzy, nastrojowa muzyka i bardzo dobra scenografia ,choćby dla tego ,jak kogoś nie zachwyci fabuła
A zauważasz zasadność posiadania własnej opinii...czy obraz świata budujesz bazując na opiniach innych?
Mam własne zdanie, ale na temat tego filmu słyszałem dobre i złe opinie, więc chciałem poznać opinie użytkowników filmweb.
Słyszałeś dobre i złe opinie na temat filmu...w związku z tym chcesz poznać więcej,pochlebnych i negatywnych opinii.
Że też na to nie wpadłem:)))))))
Genialne!
"Od kilku dni się wacham, czy obejrzeć ten film. Słyszałem i dobre recenzje i złe"
Tu lekki niedorozwoju))))))))))))))
Niedorozwój ?? Chyba ty. Nazywasz mnie tak, a nie masz żadnych podstaw. Czekam na twoje kolejne głupie i nieuzasadnione wpisy.
W tym stadzie niewątpliwie jesteś ty)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
Ależ miszczu intelektu))))
Od początku na tych sprzecznych informacjach bazujesz))))))
Aby a końcu powiedzieć ,że nie widzisz tych nie przychylnych))))))))))))))
Kuriozum.
Znowu prowokujesz, zamiast zachęcić lub zniechęcić do obejrzenia filmu. Proszę się grzeczniej i kulturalniej zwracać.
A zauważasz zasadność posiadania własnej opinii...czy obraz świata budujesz bazując na opiniach innych?
Dooku kapłonie...jaki masz problem?;))))))))))))))
\
Ja się bazuję na własnych opiniach, ale można mu to normalnie wytłumaczyć. Kwestię kapłona pominę milczeniem.
Tak sądzisz...po przeczytaniu kilku prób i zdaniach napisanych przez autora tematu,a pokazujących wybitny intelekt i konsekwencję:
"Słyszałem i dobre recenzje i złe"
"Nie wiem, gdzie ty tu widzisz złe opinie, ale dobrze."
Optymista)))))))
Zależy czego oczekujesz po filmie. Jeśli czytałeś książkę - to film w jednym aspekcie jest niemal identyczny, a w innym znowu wręcz przeciwny do książki.
Pod względem wizualnym, muzycznych i "aktorskim" film jest świetny. Wymaga skupienia na kolejnych scenach by je ze sobą powiązać, ale nie próbuje być czyś specjalnie ambitnym. Mówi o najprostszych zasadach życia, o których czasem się zapomina.